Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ural, “Bizde 4 rakamı çok önemlidir”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin il

Cumhuriyet Halk Partisi’nin il kongresi sonrasında yeni kurulan yönetimi, geçtiğimiz gün İl Başkanı Metin Ümit Ural önderliğinde, Merkez İlçe yönetimine ziyarette bulundular. Ziyarette konuşan İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Bizim için 4 rakamı ayrı bir önem taşımaktadır” dedi.

Kongre sonrasında kurulan yeni CHP yönetimi ziyaretlerine başladı. Öncelikle ilk ziyaret aynı binada bulunan Merkez İlçe yönetimine yapıldı. İl Yönetimi ile Merkez İlçe yönetimi, dün saat 11.30’da bir araya geldiler. Ziyarette önce Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık konuştu. Uyanık konuşmasında, umudumuzu daha da büyütüyoruz derken, İl Başkanı Ural biz hiçbir zaman ilkelerimizden ve duruşumuzdan taviz vermedik dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, “37. Kongreler döneminde bizlere görev verildi. Sizlerin önderliğinde Merkez ilçe olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni aldığımız noktadan daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Varlığınızı bir keyfi olarak değerlendiriyoruz. Umudumuzu daha da büyütüyoruz” dedi.

Ziyaretle ilgili konuşan İl Başkanı Metin Ümit Ural ise, “Biz hiçbir zaman ilkelerimizde, doğruluğumuzdan taviz vermedik. Kongremiz sonrasında dört oyla kazanmış olmanın gururunu hep taşıyacağız. Bizdeki dört rakamı çok değerlidir. Hep söyledik bu bir dört çarpı dört bayrak yarışıdır diye… Dört ne demek? Çanakkale’nin dört milletvekili var. İktidar mücadelesinde, Çanakkale’de dört milletvekilini Çanakkale’ye Cumhuriyet Halk Partisi’nden kazandırmak en büyük hedefimizdir” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech