Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kim Bay Schmitt Çanakkale’ye geliyor

Çanakkale İl Kültür ve

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda İzmir Devlet Tiyatrosu tarafindan sahnelenecek olan “Kim Bay Schmitt” oyunu, 21 Mart Cumartesi günü Çanakkalelilerle buluşacak.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İzmir Devlet Tiyatrosu tarafindan sahnelenecek olan “Kim Bay Schmitt” oyunun, 21 Mart Cumartesi günü Çanakkale’ye geleceği kaydedildi.

Açıklamada, “Sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyoruz, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda İzmir Devlet Tiyatrosu tarafindan Kim Bay Schmitt oyunu sahne alacaktır. Yer: ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu, Tarih: 21 Mart 2020 Cumartesi, Saat:20:00, Tam bilet: 9 TL, Öğrenci bilet: 6 TL, Bilet satış: İskele turizm Danışma Ofisi” denildi.

OYUNUN KONUSU NEDİR?
Oyun, evlerinde yemek yiyen bir çiftin bir anda kendi evlerinde olmadıklarını fark etmesiyle başlıyor. Duvardaki tablodan özel eşyalarına kadar hiçbir şey onlara ait değil. Dışarı çıkmak istiyorlar, kapılar kilitli. Bu bir kabus mu yoksa gerçek mi? Yoksa bu durumu kabullenmek mi gerekir? Kendimizi nehrin akıntısına mı bırakmak gerekir?

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech