Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’dan kurumlarla ortak hareket

İŞKUR İl Müdürlüğü, personelinin

İŞKUR İl Müdürlüğü, personelinin profesyonel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve ÇOMÜ ile ortak proje ve eğitimlerde bulunmaya devam ediyor.

İŞKUR İl Müdürlüğü’nün haberine göre; İş arayanlardan işverenlere, engelli vatandaşlardan eski hükümlülere, öğretimin tüm kademelerinde öğrenim gören öğrencilere kadar eğitim, sosyal ve iş hayatında aktif rol alan İŞKUR çalışanlarına Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğinde proje hazırlama, diksiyon ve hitabet eğitimleri verildi.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Engelli, Meslek, İş arayan ve İşveren Danışmanlığı, İş Kulübü birimlerinde görev yapan İş ve Meslek danışmanlarına Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından analiz, planlama ve uygulama aracı olan mantıksal çerçeve yaklaşımlı proje hazırlama hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Daha önce İŞKUR’un GMKA ile hayata geçirdiği iki büyük projede aktif görev alan çalışanlar, bilgilerini güncelleme fırsatı yakalarken eğitimi ilk kez alanlar özellikle proje çağrıları ve proje yazmanın anahtar noktaları yönünde bilgi sahibi oldular.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech