Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

NE İŞİMİZ VAR?

Son günlerde, bu cümleyi çok ama çok duyarsınız. Genellikle, iktidar muhalifi olanlar söylerler. Adamlar sanki dış politika uzmanı, askeri deha gibi konuşurlar. Mangalda kül bırakmazlar. Sığ düşünürler. Dünyayı; yalnız Türkiye olarak görürler. Etrafımızda olup bitenlere, bakmakla yetinmemizi isterler. Bir Allahın kulu da çıkıp,”. Yahu. Bu Amerika’nın. Rusya’nın, ne işi var? Diye sormaz. Binlerce kilometre uzaklardan gelip, burada mekân tutup, Racon kesip, savaş çıkaran, savaşı yönlendiren bu ülkelerin gelmeleri problem değil. Ama sınırımızda olup biten oldubittilere göz yummayan bir Türkiye’nin mi, orada ne işi var? Doğu Akdeniz de bütün devletler fink atıyor. İpini koparan orada. Türkiye; sınırında olan ve Uluslararası antlaşmaların kendisine verdiği hakkı kullanıp, oraya gidince; “Ne işimiz var?” diyen enbesiller, aynı soruyu oradaki diğer devletlere sormazlar. Libya ile anlaşıp, Doğu Akdeniz deki varlığımızı garanti altına almamız da, bu hainleri rahatsız eder. Ne işimiz var, Libya’da? Derler. Bazıları da, eleştiriyi daha da ileri götürerek, “Bize ait olmayan bir ülkede, bize ait olmayan savaşta ölüyor çocuklarımız” diyerek, işi daha da ileri götürüyor. Demek ki, bu arkadaşlar, komşusunda yangın çıktığında, aynanı karşısına geçip; saçını tarayacak! Bize göre, “Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan”. Bakınız, Bu eleştirilerin, ithamların temelinde, vatanseverlik filan yoktur. İktidar, Erdoğan, Bahçeli düşmanlığı vardır. Bunlar gitsin de, memlekete ne olursa olsun derler. Bu düşünce de, hainliğin daniskasıdır. Bilmezler ki, saydıkları isimler sonuçta fani isimler. Bu gün varlar. Yarın yoklar. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Ebed Müddettir. Dünya durdukça payidar kalacaktır.

 NEREDEYİZ?
Allahu Ekber dağlarında donduğumuz yerdeyiz! Bugün, Yemen’de yandığımız yerdeyiz! Bugün, Balkanlarda sürüldüğümüz yerdeyiz!

Bugün, Çanakkale’de aynı cephedeyiz! Bugün, Samsun’a ilk adım attığımız yerdeyiz! Bugün, Manda ve himaye kabul etmelerin yerindeyiz! Bugün, Cetvelle çizilmiş sınırları reddeden iradenin yerindeyiz! Bugün, Sakarya’da girdiğimiz siperdeyiz! Bugün

Büyük Taarruza hazır er oğlu erlerin tam durduğu saftayız!

Kanıyla çizdiği, Devlet’inin sınırlarını, Türk Milleti yine kanıyla koruyacaktır! Geri durmak yok. Ama demek yok. Ben demiştim demek yok. Tereddüt yok. Şüphe yok. Ölürsek Cennet bizim. Kalırsak Devlet bizim. Ya İstiklal Ya Ölüm! Ya Devlet Başa. Ya Kuzgun Leşe. Sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech