Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlik ve beraberliğimize katkı sağlandı”

Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleşen

Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleşen hain saldırıya ilişkin, geçtiğimiz gün 81 ilde Türkiye’nin önde gelen 30’a yakın meslek örgütü, sendika konfederasyonu ve STK’lar bir araya gelerek basın açıklamasında bulunmuşlardı. Çanakkale’de de başkanlar bir araya gelerek omuz omuza, kameralar karşısına geçtiler. Yaşanan bu gelişme ile ilgili AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Zaman zaman polemikler yaşansa da söz konusu vatan olunca herkesin bir noktada, ortak platformda buluşması kıymetli” ifadelerinde bulundu.

İdlib’de meydana gelen saldırının izleri Türkiye’yi derinden sarsmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çanakkale’de STK’lar, Odalar, Sendika Konfederasyonu ve meslek örgütleri bir araya geldiler ve ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde bir basın açıklamasında bulundular. Geçtiğimiz gün, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Barosu Başkanı Bülent Şarlan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, omuz omuza kameraların karşısına geçmişlerdi.

Yaşanan bu hadise karşısında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan bir değerlendirmede bulundu. Turan, birlik ve beraberliğin altını çizerek, başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

“Çanakkale özel bir kenttir”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, başkanların omuz omuza basın açıklaması yapması ile ilgili “Çanakkale ülkemizin dört bir yanından, dost milletlerle omuz omuza mücadeleyle kazanılmış, bir tarihin yeniden kaleme alındığı özel bir kent.

“Birlik ve beraberliğe büyük katkı sağladı”
Sayısız vatan evladının gözünü kırpmadan bu topraklar için canını feda ettiği aziz bir kent. Cumhuriyetin önsözü. Böylesi mukaddes şehrin insanları bugün bir kez daha kendine yakışanı ortaya koydu. 30’dan fazla meslek örgütü, sendika konfederasyonu ve sivil toplum kuruluşunun sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklerimize, devletimize destek açıklaması bugünlerde ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimize büyük katkı sağladı.

“Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz”
Bir kez daha tüm sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Farklı düşüncelerde, ideolojilerde olsak da, zaman zaman polemikler yaşansa da söz konusu vatan olunca herkesin bir noktada, ortak platformda buluşması kıymetli” değerlendirmesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech