Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale bayraklarla donatıldı

İdlib’te Türk askerlerine yönelik

İdlib’te Türk askerlerine yönelik düzenlenen saldırının ardından yurdun dört bir tarafı Türk bayraklarıyla donatıldı. Çanakkale’de Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere her yer kırmızı beyaza boyandı.

Geçtiğimiz hafta Suriye’nin İdlib Kentinde meydana gelen hava saldırısının ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Yurdun pek çok noktası Türk bayraklarıyla donatılarak şehitler rahmetle anıldı. Çanakkale’de de durum farklı değildi. Çanakkale Belediyesi, alınan kararla kentin dört bir noktasını bayraklarla donattı. Özellikle Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı kırmızı beyaza büründü.

Çan’da da ilçenin dört bir yanına Türk bayrakları asıldı. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Rengini şehitlerimizin asil kanından alan ay-yıldızlı bayrağımız ilçemizin sokaklarında, belediyemiz ulaşım araçlarında, belediyemiz binasında ve özel halk otobüsü ulaşım araçlarında yerini aldı; milletçe ordumuzun ve mehmedimizin yanındayız. Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı; Barışın güvercini, savaşın kartalı, Yüksek yerlerde açan çiçeğim. Senin altında doğdum. Senin dibinde öleceğim. Aklımız ve kalbimiz kahraman askerlerimiz!” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech