Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıralama tartışmaları sürüyor

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün Baroya ziyarette bulundu. Konu Adnan Güler üzerinden Belediye Meclis üyesi sıralamalarına geldi. Baro Başkanı Bülent Şarlan, “Adnan Güler’i Belediye Meclis üyesi adayı olarak görmek isteriz” diyince, Başkan Gökhan, “Sıralamada şansı vardı, kendisi aday olmak istemedi” değerlendirmesinde bulundu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün Baroya ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Gökhan’a Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik ettiler.

“Adnan Güler kendisi Aday olmak istemedi”

Baro Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelinen ziyarette Baro Başkanı Bülent Şarlan, Başkan Gökhan’a, “Adnan Güler’i de Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak görmek isterdik” dedi. Başkan Gökhan konuya, “Adnan bey tecrübeli bir isim, kendisini bizde görmek isterdik. Sıralamada şanslıydı. Kendisi 11.sıradaydı. Kendisi istemedi. Bundan sonraki süreçte yine tecrübelerinden yararlanırız” ifadelerini kullandı.

“Fermuar sistemine karşıyız”

Daha sonrasında Başkan Gökhan, “Fermuar sistemine biz karşıyız. Bunun mücadelesini veriyoruz. Seçilmiş isimlerin gelmesini istiyoruz” yorumlarında bulunarak, fermuar sistemini eleştirdi.

“Yerel seçim konularından biriside çevredir”

Konu bir ara İl Genel Meclisi Adayı Güneş Pehlivan’a geldi. Başkan Gökhan, Pehlivan ile ilgili, “Kendisi İl Genel Meclisi’nin kadın adayıdır. Çevre konularındaki hassasiyeti ve çalışmaları Çanakkale tarafından bilinmekte ve takip edilmektedir. Yerel seçimlerde konuşulacak en önemli konulardan biriside çevredir” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech