Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan, “Zor dönemden çıkış bulunur”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan dün ÇASİAD’a bir ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasında Başkan Gökhan, “Bu ekonomik zorluktan mutlaka bir çıkış yolu bulunur” vurgusunda bulundu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇASİAD’a dün saat 16.00’da ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Gökhan’a, İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Ziyaret sırasında başkan Gökhan, “ÇASİAD ile görüş alışverişinde bulunmak için geldik” dedi.

“Bu zor dönemin mutlaka bir çıkışı bulunur”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Klasik ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sizlerin öngörüleri varsa, eğer seçimleri alacak olursak görüşlerinizi paylaşmak istiyoruz. İlçe Başkanımız ile bu ziyaretleri birlikte yapıyoruz, kendileri de sorunları yerinde görsünler ve takipçisi olsunlar. Bugün size ziyarete geldik. Biliyoruz dönem biraz zor ama bir şekilde çıkışı yakalayacağız. Bize düşen beklentiler varsa sizlerle paylaşmak isteriz” açıklamasında bulundu.

“Birlikte hareket etmek en büyük stratejimiz”

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, “ÇASİAD’ın 27. Yılında hem yerel yönetimlerle hem iş insanları ile birlikte hareket etmek, payda vurgusu ile çalışmalara devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönemin işleri ve önümüzdeki dönemin projeleri ile ÇASİAD payda kurmaktan mutluluk duyar. İş insanları olarak beklentiler yüksek, birlikte hareket etmek en büyük stratejimizdir” değerlendirmesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech