Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram: “Dayanılmaz Bir Acı…”

İYİ Parti Kepez Belediye

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, geçtiğimiz gün Kepez Karbay Soğuk Hava Deposu’nda meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Metin Özçevik’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Özçevik’in ölümünü ‘Dayanılmaz bir acı’ sözleriyle tanımayan Bayram’ın bir sonraki adresi ise gazdan etkilenen itfaiye erleri oldu…

Geçtiğimiz gün Kepez Soğuk Hava Deposu’nda meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 60 yaşındaki Metin Özçevik’in acılı ailesini ziyaret eden İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, ziyaretin ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

“Dünyalar iyi bir ağabeyimizdi…”

Bayram şu ifadeleri kullandı: “Dayanılmaz bir acı… Bugün Metin Özçevik ağabeyimizi Kepez’de Karbay’daki patlamada kaybettik. Evinde eşi ve çocuğunu ziyaret ettim. Dünyalar iyisi, adil, müşfik ve zarif ağabeyimizin arkasındaki evlatları ve çocukları için sabır, merhum ağabeyimiz için rahmet diliyorum.”

İtfaiye erlerini de unutmadı…

Bayram’ın sonraki adresi ise patlamadan sonra etrafa yayılan gazdan etkilenen itfaiye erleri oldu. Bayram, itfaiyecileri ziyaretinin ardından ise “Kepez Karbay Soğuk Hava Deposundaki patlamada gazdan etkilenen 4 itfaiyecimize geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Vefat eden Metin Özçevik ağabeyimize de Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech