Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lapseki’de ‘Doğumlar’ Başladı!

Geçtiğimiz yıllarda Kadın Hastalıkları

Geçtiğimiz yıllarda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmadığı için doğum hizmetinin verilemediği Lapseki, 3 ay önce hastanede göreve başlayan Op. Dr. Nazlı Korkmaz sayesinde ‘doğumlara’ başladı!

Lapseki Devlet Hastanesinin resmi Twitter hesabından, müjdeli haber şöyle paylaşıldı: “Önceki Yıllarda Lapseki Devlet Hastanemizde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmaması sebebiyle doğum hizmeti verilemiyordu. Yaklaşık 3 ay önce Lapseki Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor Nazlı Korkmaz, gerçekleştirdiği operasyonlara ek olarak Lapseki Devlet Hastanesi’nin ilk doğumlarını da gerçekleştirdi. Son iki günde ilçe hastanemizde 2 normal doğum ve bir sezaryen doğum olmak üzere 3 bebek dünyaya geldi.”

“Marka olma yolunda ilerlemekteyiz”

Operatör Doktor Nazlı Korkmaz ise hastanede yeni yeni uygulanmaya başlayan doğum hizmetiyle ilgili şu sözleri kullandı: “Hastanemizin ilk bebekleri dünyaya geldi. İnşallah daha çok bebek hastanemizde dünyaya gözlerini açacak. Hastane yönetiminin de yoğun desteği ile Lapseki halkının doğum hizmeti için artık Çanakkale’ye gitmelerine gerek kalmadı. Ayrıca kadınlarımızda çok görülen ama doktora başvurudan çekinilen idrar kaçırma tedavisi için de marka olma yolunda ilerlemekteyiz.”

Esra Çanlı

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech