Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemal Oral

BAŞKAN GÖKHAN STADYUMA ALINACAK MI?

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin kutlamalarına 3.5 ayı aşkın bir süre var.

Çanakkaleli “Bu yıl da yine çevre illerden insanlar taşınıp kent merkezinin altı üstüne gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘eyyy Çanakkale’ diye sözüne başlayıp sonrasında ne diyecek? 18 Mart Stadyumu’ndaki törenleri Çanakkaleli yine televizyondan mı izleyecek? TRT konuşmaların bazılarını kesecek mi? Olağanüstü güvenlik önemleri alındığı ve adım atacak yer olmadığı için Çanakkale halkı yine evinde mi oturacak? Olası şüpheliler bir gün önceden gözaltına alınıp 18 Mart sonrası mı salınacak?” gibi soruların cevabını aramıyor.

Cevabını aramıyor çünkü bir kısmı cevabını biliyor, bir kısmı da ‘daha 3.5 aydan fazla zaman var, ne düşüneceğim ki’ diyor.

Diğer yandan;

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise; hafta sonu yaptığı konuşmanın aralarında yine Çanakkale’den ve yerelde ‘o konu kapandı’ denilen olaydan söz etti.

Erdoğan, Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu’na karşı tavrını hatırlattığı konuşmasında “ Çanakkale’de AK Partili bir meclis üyemiz. Bu seçimle gelmiş, seçimle gelmiş bir meclis üyesi orada kendi konuşmasını yapıyor. Belediye başkanının işine gelmediği için o ifadeler sebebiyle o bayan üyeyi, susturmak için sürekli olarak ona şiddet uyguluyor. “Sus, sus, sus” diyor. Mikrofonu kesiyor, Meclis’i terk etmesini söylüyor. O bayan AK Partili bir meclis üyesi. Demokratik yollarla halkın oylarıyla oraya gelmiş bir bayan. Arkasından ne oldu? Bir de baktık ki CHP’nin kadın mensupları gelip gösteriler yaptılar. Kime? Kendi belediye başkanlarını alkışlıyor. Bu nasıl bir kadına saygıdır? Sen ne yapıyorsun ya? Sen böyle bir saygısızlığı nasıl yaparsın deyip yuhalamaları gerekirken tam aksine bunu alkışlıyorlar. Bu da CHP’deki kadın zihniyetinin nerede olduğunu gösteriyor. Ben de dedim, bak şimdi yine söylüyorum. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Yıldönümü. Talimatı verdim, o gün Çanakkale belediye Başkanı’na orada söz vermeyeceksin. Oradaki programın sahibi validir, en tepe noktada başbakandır, cumhurbaşkanıdır. Dolayısıyla seçimle bir belediye meclisine üye olarak girmiş bir meclis üyesini o meclisten kovan insan bunun bedelini ödemelidir “ demiş.

Ben de sizler gibi bu konuşmayı basından takip ettim.

Daha öncede aynı sözler söylenmişti oysa…

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Yıldönümü. Talimatı verdim, o gün Çanakkale belediye Başkanı’na orada söz vermeyeceksin”

Tamam.

Oradaki programın sahibi validir, en tepe noktada başbakandır, cumhurbaşkanıdır”

Tamam.

Sorun var mı?

Yok.

Çünkü;

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan her yıl yurdun çeşitli illerinden gelen vatandaşlara karşı Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda yaptığı konuşmasında sistemli bir şekilde yuhalanıyordu. Demek ki bu yıl yuhalanmayacak.

Benim asıl merak ettiğim her ne kadar daha törenlere 3.5 aydan daha fazla süre olsa da Başkan Gökhan’ın stadyuma alınıp alınmayacağı…

Başkan Gökhan acaba stadyuma alınacak mı?

Alınacaksa nerede oturacak?

Başkan Gökhan’ın üstü aranacak mı?

Konuşturulmayacağı Cumhurbaşkanı tarafından Çanakkale Valisi’ne bildirilmesine rağmen Başkan Gökhan statta oturup bayram kutlamalarını seyrederse yine de yuhalanacak mı?

Neyse; daha 3.5 aydan fazla süre var…

O gün gelecek, törenler, kutlamalar, konuşmalar yapılacak (Başkan Gökhan konuşturulmayacak burası önemli) sonrasında her günün bir akşamı, gecesi olacak…

İşte o zaman bakalım Çanakkale halkı ne diyecek?

Neyse; daha 3.5 aydan fazla süre var…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech