Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemal Oral

YENİ PARTİ

Gaziantep Bağımsız Milletvekili  Ümit Özdağ, yeni kuracakları parti hakkında, “Devlet yönetmeye talibiz. Kapımız FETÖ’cü ve PKK’lıların dışında, ister sağdan olsun, ister soldan herkese açık.Yapılacak ilk genel seçimde hedefimiz en kötü yüzde 51. bunu da başaracağımıza inanıyorum ” dedi.

Yaşananların, kendilerini yeni bir parti kurmaya ittiğini belirten ve böyle bir dönemde hiç kimsenin egosunu tatmin edecek lükse sahip olmadığını vurgulayan Özdağ, “Yapılan araştırmalar, benim başkanlığında kurulacak bir partinin barajı geçeceğini gösteriyordu. Aynı şekilde Meral Hanım da parti kursaydı, barajı geçecekti. Böyle parçalı bir uygulama kimseye yaramazdı. Ülkemin menfaatlerini, içinde bulunduğu durumu ve halkımızın beklentilerini göz önünde tuttum, dolayısıyla Meral Hanım’ın liderliğinde kurulacak yeni partide görev almayı kabul ettim. Erzurum’dan da bugün, bu gerçeği deklare etmek istiyorum: Merkezde oluşacak yeni partinin genel başkanı sayın Meral Akşener olacaktır” diye konuştu.

Yeni partinin henüz adı belli değil ancak hedefleri belli…

Çanakkale yerelinde de yeni parti ile ilgili yüksek bir beklenti var. MHP’den ayrılanlar (Rıdvan Uz, İsmet Balkan gibi), DYP-DP saflarında bugüne kadar siyasetin içinde yer alan (Hasan Şahinkaya gibi) isimler yeni partinin Çanakkale’de bir an önce kurulması için mesajlar veriyor.

Örneğin; MHP Çanakkale eski İl Başkanı İsmet Balkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve yaşatmak üzere, hepimize büyük görev düştüğü net bir şekilde görülmüştür. Sn. Meral Akşener’in liderliğinde kurulmakta olan yeni parti, Türk Milletinin özlemini çektiği bir Türkiye var etmek üzere kurulmaktadır. Yeni Kurulan Partiye, şartsız koşulsuz destek vermeye ben şahsım adına hazırım ve siz değerli arkadaşlarımı da bu noktada görmekten büyük mutluluk duyarım” diyor.

Anahtar  cümle…

Kapımız FETÖ’cü ve PKK’lıların dışında, ister sağdan olsun, ister soldan herkese açık”

Şimdi bu cümle üzerine “ANAP, Yurt Partisi, Merkez Parti, DP gibi bir çok partiden katılım bekleniyor” diyebiliriz…

Siyasetin bir bileni ise ‘henüz erken’ diyor…

Beklemeli…

Eylül mü, Ekim mi, Kasım mı?

Soru çok…

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech