Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vurucu’dan Darbe Girişimi Kınaması

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde darbe ve işgal girişimini kınamak için basın açıklaması gerçekleştirdi.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri sürerken Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu bir basın açıklaması düzenleyerek 1 yıl önce kalkışılan darbe ve işgal girişimini kınadı. Vurucu’nun basın açıklamasına Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve Çanakkale’deki Esnaf Oda Başkanları katıldı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Vurucu basın açıklamasında şunları söyledi: “15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe ve devletimizi işgal girişimini, 15 Temmuz’un yıldönümünde en kuvvetli biçimde bir defa daha kınıyoruz. Ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte ülkemizin dörtte birini temsil eden esnaf ve sanatkârlarımız, nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olmuştur. Milletimiz her zaman ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. 15 Temmuz 2016’da yüce milletimize ve devletimize acımasızca saldıran kirli ve sapık eller kırılmış ve tüm dünyaya milli iradeye sahip çıkma azim ve kararlılığımız gösterilmiştir. FETÖ ve diğer terör örgütlerine fiilen destek olanlar, örgütle ilişkisi olanlar ve mensupları Türk yargısı önünde hesap vermeye başlamışlardır. Kamu kurum ve kuruluşlarımızdan bunların yandaşları temizlenmiştir.”

“YÜCE MİLLETİN İRADESİ EN BÜYÜK GÜÇTÜR”

“Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, STK’larımız ve medyamızın cesaretli ve kararlı duruşu ile altın harflerle şanlı tarihimize yazdığımız bu destanın yıldönümünde 249 Şehidimize Allah’tan rahmet, 2301 gazimize acil şifalar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet ülküsü etrafında sımsıkı kenetlenerek sonsuza kadar varlığını sürdürecektir.  Biz esnaf ve sanatkârlar teşkilatı olarak ülkemizin geleceğine güveniyor, milletler camiası içerinde ülkemizin hak ettiği yere en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün yüce milletimizin iradesi olduğuna inanıyoruz.”

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech