Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Höke “15 Temmuz’u Unutmayacağız”

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeli bir araya geldi.

İŞKUR İl Müdürlüğü haber bültenine göre; Tüm personelin katılımı ile gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz’u hatırlamanın önemi, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananlar, hain darbe girişiminin arkasında bulunanların asıl amaçları, 15 Temmuz şehitleri, demokrasiye, ülkemize ve devletimize sahip çıkmanın gerekliliği konuşuldu. 15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili video gösterimi ve 250 Demokrasi şehidi anıldı. Şehitlerimizin kahramanlık hikayeleri okunarak o gece yaşananlar tekrar hatırlandı.

Programda konuşan İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke; “TSK içinde kümelenen bir grup FETÖ’cü hainin 15 Temmuz 2016 yılında darbe girişiminde bulunmasının üzerinden 1 yıl geçti. Bugünler; bir araya gelme, kenetlenme, küçük meseleleri unutma, kimliğimizi hatırlama, ırk, dil, renk, din ayırmadan insanı sevme ancak bizi biz yapan değerleri unutmama, onları koruma, bizi aşağılayarak, geri bırakarak, sırtımızdan beslenme yolunu seçenlere karşı milli duyguları, vatan sevgisini, devletini koruma, millet sevgisini canlı tutma günleri. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız ve de bundan sonrasında bu ve benzeri girişimlere asla taviz vermeyeceğiz. Vatan millet aşkına darbeye dur diyen ve bu uğurda canlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech