Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Limak Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Limak Uludağ Elektrik Perakande

Limak Uludağ Elektrik Perakande Satış A.Ş. çalışanları Balıkçı Yaşar’da düzenlenen iftarda buluştu. İftara, Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Çanakkale Bölge Yönetmeni Metin Erbil, Sıtkı Bölge Satış Yöneticisi Ceyhun Ayabakan, Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan ve bölge çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Limak Uludağ Elektrik Perakande Satış A.Ş. çalışanları düzenlenen iftarda bir araya geldi. Çanakkale Limak çalışanları, aileleri ve  Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Çanakkale Bölge Yönetmeni Metin Erbil, Sıtkı Bölge Satış Yöneticisi Ceyhun Ayabakan, Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan’ın katılımlarıyla gerçekleşen yemeğin ardından Genel Müdür Ali Erman Aytaç konuşma yaptı.

Ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğunu, bu vesileyle de çalışanları ile bir araya geldiklerini ifade eden Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, yemeğin ardından yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:  “2017 senesi Limak Uludağ Elektrik olarak müşteri memnuniyetine odaklandığımız bir sene oldu. Bu sene itibariyle ‘Esnek Fatura’ uygulamasıyla müşterilerimizin son ödeme tarihinde yaşadıkları sıkıntıların önüne geçmeye çalışıyoruz. İşçi, emekli ve memur kesimi gibi belirli dönemlerde maaş alan çalışanlara ve emeklilere kendi gelir tarihlerine uygun olarak son ödeme tarihini tespit etme imkanı veriyoruz. Bunun yanı sıra alt limit uygulamasıyla beraberde faturalar belli bir meblağa ulaşmadan fatura çıkmasını da engelliyoruz. Bu müşteri tarafında belli bir memnuniyet oluşturdu. Onun dışında online işlem merkezimiz yeni açtığımız hizmet noktalarıyla beraber müşterimizle en kısa yoldan, teknolojinin imkan verdiği en hızlı şekilde ilişkimizi devam ettiriyoruz. İnşallah çalışanlarımızla beraber geçirdiğimiz bu gecede herkes keyif almıştır. Allah her sene bizlere bu tür organizasyonlarda buluşmayı nasip etsin.”

Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech