Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koruyucu Aileler İftarda Buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeği, bu yıl cuma günü Truva Otel’de gerçekleştirildi.

Programa Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, Daire Başkanı Emin Eraslan, İl Müdürü Ersin Fırat, İl Müdür Yardımcıları Gündüz Bağcı ve Harun Hazır, Kuruluş Müdürleri ve kent protokolü katıldı.

Düzenlenen İftar yemeğine 38 koruyucu aile ve 47 çocukla beraber, İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi Temsilcileri, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Temsilcileri, Çanakkale İl Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlarını Güçlendirme Derneği Temsilcileri ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar da katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan İl Müdürü Ersin Fırat ve Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, koruyucu aileliğin değer ve önemini vurguladılar. Etkinlikte yaklaşık 20 yıldır Koruyucu Aile olup koruyucu ailelik süreci tamamlanan iki aileye de verdikleri emeklerinden dolayı Vali Yardımcısı Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Emiroğlu tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Etkinlikte farklı ailelerde ya da  farklı kuruluşlarda bulunan kardeş çocuklar bir araya getirilirken etkinlik büyük bir kalabalık ve coşkuyla gerçekleşti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech