Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemal Oral

BAKIP DA GÖRMEYENLERE

Genç müzisyen Çağatay Akman söylüyor…

Gece gölgenin rahatına bak

Bir de dön kaderimin bahtına yar

Seni düşlerin anlayacakta

Dön memleketin haline bak….

Bakmak ile görmek arasında dağlar kadar fark olsa da Çanakkale’de yaşayan insanlar olarak dönüp çevremize bir bakalım.

Kepez Belediyesi Halk Plajı bu yılda Uluslararası kriterleri sağlayarak Mavi Bayrağı’nı yeniledi.

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’ne bağlı Behramkale Köyü’nde (Assos), mimari dokuya uymadığı gerekçesiyle yapılan tepkiler üzerine mühürlenen, tanınmış mimarlardan 80 yaşındaki Turgut Alton’un yaptırdığı otel inşaatıyla ilgili Koruma Kurulu karar verdi. Kurul, aykırı uygulamaların ve ilave kısımların 30 gün içerisinde kaldırılmasına, aksi halde inşaat sahibi hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Milli sporcumuz Birgül  Erken nefesini şu sıralar gündemde olan Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı  Karabiga beldesinde  görülen Akdeniz fokları için tutacağını belirterek bu yıl içinde kırdığı tüm rekorları Çanakkale’nin foklarına ithaf ettiğini açıkladı.

Zafer Madencilik, Bayramiç’e bağlı Kurşunlu Köyü’ne kurmak istediği cam ve seramik sanayisinde hammadde olarak kullanılan feldspat ocağı ve kırma eleme tesisi ve kapasite artış projesini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 19 Haziran’da Kurşunlu Köyü’nde feldspat ocağı ve kırma eleme tesisi ve kapasite artış projesi için Çevresel Etki ve Değerlendirme (ÇED) toplantısının yapılacağı duyuruldu. Yöre halkının yapılan duyurunun ardından harekete geçerek, köylerine maden ocağı açılmaması için mücadele etme kararı aldıkları belirtildi.

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’da patronlarla bir araya geldiği iftar programında komisyona geri çekilen zeytinlik düzenlemesine dair açıklamalar yaptı. “Koca bir reform paketi, bir zeytin kanunuyla maalesef olumsuz bir algıya dönüştürüldü” diyen Başbakan, “Bu zeytin alanlarının talan edilmesi değil” dedi.

O şarkı devam ediyor…

Aldı dünya çantasını

Gidiyor bıraktı bize fazlasını

Dönüp bakmaz arkasına

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech