Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DoÄŸa’da Mezuniyet CoÅŸkusu

Çanakkale Doğa Koleji, 8.sınıf

Çanakkale Doğa Koleji, 8.sınıf mezunları için düzenlediği muhteşem bir törenle öğrencilerini uğurladı. 

 Doğa Koleji’nin haber bültenine göre; konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine Okul Kurucusu Murat Çelik, Tesis Yöneticisi Tamer Özan, Okul Müdürü Hıdır Kılıç, İlkokul Müdürü Sibel Yörük, Okul Aile Birliği üyeleri, sınıf öğretmenleri, velileri ve öğrencileri katıldı. Tören öncesinde velilere Doğa Koleji’nde Lise Eğitimi hakkında sunum yapıldı.

Geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan ve gerek akademik gerekse sportif anlamda bir çok rekora imza atan Çanakkale Doğa Okulları’nın 2016-2017 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencileri, görkemli mezuniyet töreni ile duygu dolu bir o kadar da gururlu bir gün yaşadı. Güçlü sosyal yaşam becerisine sahip, kendini geliştirmiş, lider ve girişimci ruhla yetişen, akademik yeterliliğini ve yabancı dil yeterliliğini ispatlamış doğa harikalarını mezun eden Çanakkale Doğa Koleji, geleceğin liderlerini mezun etmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

Günün açılışı Doğa Ortaokulu mezunlarının sahneye davet edilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Çanakkale Doğa Ortaokulu birincisi Kerem Eçier ve yerleştirme esas puanına göre birinci olan Pelin Eğrilmez’in okul kütüğüne isimlerini çakmalarının ardından okulu derece ile bitiren öğrenciler belge ve plaketlerini alırken, mezun olan öğrenciler sancağı bir alt sınıf öğrencilerine teslim etti. Daha sonra da Avrupa Şampiyonu Nisa Kahriman sahneye davet edildi.

ŞAMPİYONU ÖĞRENCİ KAHRİMAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Aquamasters Uluslararası Yüzme Åžampiyonası 1,5 km. bayanlarda Avrupa birincisi DoÄŸa Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Nisa Kahriman’a plaketini DoÄŸa Koleji Beden EÄŸitimi Öğretmeni Kazım Cebir verdi. Teog’da tam puan alan öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte ‘Arkadaş’ isimli ÅŸarkıyı söyledi ve veda konuÅŸmasını yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özlem SünbüloÄŸlu, öğrencilerin diplomalarını vermek için branÅŸ öğretmenlerini sahneye davet etti. Daha  sonra da geri sayım baÅŸladı ve kep atma töreni heyecanı yaÅŸandı.

Konferans salonundaki törenin ardından okul bahçesinde doğayla iç içe gerçekleşen etkinlikte unutulmazlar arasında yerini aldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech