Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Belediyespor Transfere Doymuyor

Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol takımı, kadrosuna geçtiğimiz dönem Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü’nde libero pozisyonunda forma giyen Ayça Naz İhtiyaroğlu’nu kattı. 

Çanakkale Belediyespor kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Gelecek sezon hem Vestel Venüs Sultanlar Ligi hem de Avrupa Liginde mücadele edecek olan Belediyespor, libero hattına geçen yıl Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü forması giyen Ayça Naz İhtiyaroğlu’nu transfer etti. Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Başkan İsmet Güneşhan, İkinci Başkan Hüseyin Doğan Türkmen, Muhasip Üye Aysun Kavcar, Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Üye Mustafa Ada ve Baş Antrenör Üzeyir Özdurak katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan şunları söyledi; “Kulübümüz hem ülkemizi hem kentimizi Avrupa kupalarında temsil edecek. Dolayısıyla iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de yine aynı başarıları bize yaşatacak olan daha deneyimli daha güçlü bir takım kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık transfer çalışmalarımızın sonuna da yaklaşmış bulunmaktayız. Gerçi hiçbir spor kulübünde transfer bitmez. Bu gün de libero arkadaşımız Ayça Naz İhtiyaroğlu ile sözleşme imzalayacağız. Hem kulübümüze hem kendisine hayırlı uğurlu olsun. Ayça Naz bizim çok uzun süredir istediğimiz bir sporcuydu. Çeşitli nedenlerle iki yıldan beri bir türlü bir araya gelemedik. Bu sene nasip oldu. İnşallah hayırlı bir sezon geçiririz.”

Geçtiğimiz sezon İdmanocağı Spor Kulübünde forma giyen, 33 yaşındaki 1,70 boyunda libero pozisyonunda oynayan ve gelecek sezon Çanakkale Belediyespor forması terletecek olan Ayça Naz İhtiyaroğlu ise kendisini Belediyespor’un renklerine bağlayacak imza töreninde yaptığı açıklamada; “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen sezonlarda da görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet bugüneymiş. Çanakkale Belediyespor her zaman hedeflerim arasında olan bir takım. Bende bu takımda olmaktan dolayı çok sevinçliyim. Takımın başarısı için terimi sonuna kadar dökeceğim” dedi.

Engin Ören

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech