Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İşin Bereketi Paylaştıkça Artar”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından üyelerle birlikte gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeklerine 5 Haziran Pazartesi günü Ezine ilçesi ile devam edildi.

ÇTSO’nun haber bültenine göre; Ezine’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, Ezine Belediyesi Meclis Üyeleri, ÇTSO Meclis Üyesi Halit Taşkıran, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Selçuk Erdoğan, İbrahim Gün, Mustafa Kansu, Ayvacık’ta faaliyet gösteren kurum-kuruluş temsilcileri ile çok sayıda üye ile Oda personeli katıldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğiyle ilgili bilgi veren ve Ezine ilçesinde faaliyet gösteren Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Mustafa Kansu; “Ramazan ayı vesilesiyle yeniden üyelerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Ramazan ayı birlik, beraberliklerin, bereket ve bolluğun yaşandığı en mübarek aydır. İftar yemeğimize iştirak eden üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizim düsturumuz şudur; ‘İşin bereketi paylaştıkça artar’. Bu vesileyle tüm üyelerimize işlerinde bereketli kazançlar diler, İslam âleminin Ramazan ayını kutlarım” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech