Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Birlikte Yaşıyoruz’

Çanakkale Hayvanseverler Derneği, Baro

Çanakkale Hayvanseverler Derneği, Baro ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ‘Birlikte Yaşıyoruz’ projesinin sertifika töreni düzenlendi.

Çanakkale Hayvanseverler Derneği, Baro ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortak bir çalışma yürüterek 16 ilköğretim okulunda hayvan hakları ile alakalı bilgilendirme çalışması yapıldı. Önümüzdeki yılda düzenlenmesi planlanan çalışmanın sertifika töreni düzenlendi.

1600 ilköğretim öğrencisine ulaşılan projede sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi, acil durumlarda yapılması gerekenler, Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi ve 5199 sayılı Hayvan Haklarını Koruma Kanunu hakkında farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

Çalışma kapsamında boyama kitabı halinde bir de Hayvan Hakları Evrensel Bildirgesi Kitapçığı hazırlandı. Çahaysev Basın Sözcüsü Aytül Özçelik; “Baro ve Milli Eğitimi ortaklaşa yürüttüğümüz bu projeden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız da eğitim ve kitapçık noktasında yardımcı olan üniversitemiz öğretim görevlilerine, okullara ulaşımda bize araç desteği sağlayan Çanakkale Şoförler Odası ve Birlik Başkanına ve gönüllü eğitmenlerimize de yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Gönüllü eğitmelere teşekkür sertifikası verildi.

Dilek Akşen

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech