Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

İpek Soroğlu Çanakkale Belediyespor’da

  Çanakkale Belediyespor Voleybol Takımı son olarak, geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen tecrübeli orta oyuncu İpek  Soroğlu’nu transfer etti.

Çanakkale Beldiyespor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İç ve dış transferde nokta atışlar yaparak başarılı bir sezon geçirmek isteyen Belediyespor son olarak geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor orta oyuncusu İpek Soroğlu ile anlaştı.

İmza töreninde bir basın açıklaması yapan Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, “2017-2018 Sezonu çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bilindiği üzere kulübümüz geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda hem kentimizi, hem de ülkemizi Avrupa Kupaların da temsil edecek.  Dolayısıyla kentimize ve ülkemize yakışır bir takım kurmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın bize vermiş olduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yaptık ve devam ediyoruz. Bugün de Türk Voleybolu’na büyük hizmetler vermiş ve çokta başarılı olmuş İpek Soroğlu arkadaşımız ile sözleşme imzalayacağız. Ben hem kulübümüze hem de İpek arkadaşımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca kazasız, sakatlıksız bir sezon olmasını diliyorum onun açısından. İpek arkadaşımız ile birlikte varmak istediğimiz hedeflerimize varacağımızı düşünüyorum.” dedi.

İddialı açıklamalarda bulunan tecrübeli orta oyuncu İpek Soroğlu ise “Çanakkale Belediyespor çok köklü bir kulüp. İsteğim, tarihe başarılarla dolu bir Çanakkale Belediyespor bırakmak.O yüzden buradayım. Tercih ederken de hiç tereddüt etmedim. Çünkü Üzeyir abi ile de çok fazla çalışmak istiyordum. Burada olduğum için çok mutluyum. Kulüp ve şehir hakkında duyduklarımın hepsi çok olumluydu. En büyük hedefim Çanakkale’ye Chalenge Cup’ı getirmek. Bu hedef doğrultusunda çalışacağım ve inşallah hedefimize ulaşacağız.” dedi.

İmza töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech