Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemal Oral

ÇANAKKALE TURİZMİ VE DENİZ UÇAĞI

Bugün yorum yapmayacağım.

Kendi fikrimi söylemeyeceğim.

Sadece ve sadece bir açıklama ve iki bilgilendirmeyi okurlar ile paylaşıp görüşlerinize sunacağım.

Konumuz; Çanakkale Turizmi ve Deniz Uçağı

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent  Turan, “GESTAŞ ve BURULAŞ’ın iş ortaklığıyla Çanakkale’mizde yeni bir projenin adımı atılıyor. Yapılacak olan çalışmalar sonrasında Çanakkale –  İstanbul arası 45 dakika mesafede olacak. Haftanın 3 günü gerçekleşecek deniz uçağı seferleri iki şehir arasında ki mesafeyi hem zaman anlamında hem de ulaşım anlamında rahatlatacak. Şu anda Çanakkale – Ankara arası uçak seferlerinde sorun yaşanmıyor fakat İstanbul’a yapılan seferlerde sorunlar yaşanmaktadır. Uçuş seferleri gerçekleştiren firmanın ekonomik sorunlar yaşamasından dolayı Çanakkale – İstanbul arasında seferler yapılamıyor. Önemli bir açığı kapatmak adına, deniz uçağı projesi yaşanan sorunlara çözüm olacak. Burada ki asıl amaç yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi. Turizm cenneti olan Çanakkale’miz, yapılacak olan deniz uçağı seferleriyle daha da değer kazanacak” dedi.

TEK YÖN 1 KİŞİ 199 TL

GESTAŞ bilgilendirmesinde; “Yolcusuna Çanakkale’ye ya da İstanbul’a ulaşımda zaman kazandıran, aynı zamanda konforlu ve keyifli yolculuk şansı tanıyan deniz uçağı seferlerinin tek yön tek kişilik fiyatı 199 TL olacak. Yolcular, gidiş dönüş bilet aldıklarında ise 398 TL yerine 383 TL ödeyecek” denildi.

Aynı bilgilendirmede “Deniz uçağı iki pilotu dışında, bir seferde 7 yolcu taşıma kapasitesine sahip. Deniz uçağı, az yolcu mevcuduyla konforlu bir yolculuk fırsatı veriyor” görüşü kamuoyuna aktarıldı.

Söz sizin…

Konumuz Çanakkale turizmi ve deniz uçağı…

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech