Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Iğdırlı Çocuklara Çanakkale Hediyesi

AK Parti Çanakkale İl

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları, normalleşme sürecine destek amacıyla Iğdır’dan 60 öğrenci ve 10 öğretmene Çanakkale ziyareti sağladı.

Son zamanlarda yaşanan normalleşme sürecine katkı sunma amacıyla AK Parti Çanakkale Kadın Kolları İl Başkanlığı Iğdır’da yaşayan gelir seviyesi düşük başarılı öğrencileri Çanakkale gezisi ile ödüllendirdi. Proje kapsamında İl Kadın Kolları Iğdır’da yaşayan 60 öğrenci ve 10 Öğretmeni Türkiye’nin önsözü olan Çanakkale ziyareti ile ödüllendirerek çocukları mutlu etti.

Açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Saime Çetin Aydoğan; Ülkemizde yaşanan normalleşme sürecine bir katkı da bizler sunmak istedik. Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın Katkısı ile Çanakkale’mize kilometrelerce uzakta bulunan Iğdır’dan gönül köprüsü kurarak başarılı öğrencilerimizi Çanakkale ile buluşturduk. Öğrencilerimiz 2 gün boyunca Çanakkale’mizin tarihi mekanlarını gezerek 102 yıl önce yazılan destanı yerinde görme fırsatı buldular. Bizler bu projeyi çok önemsiyoruz çünkü eğer bu kardeşlerimize biz sahip çıkmasak başkaları sahip çıkıyor.” dedi.
Grup daha sonra İl Başkanlığını ziyaret ederek il Başkanı Yeşim Karadağ’a hediye takdim etti.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech