Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belge Sahne Bağ Gerçek”

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, partisine yapılan bağış açıklamasının ardından yazılı basın açıklaması yaparak, “Delil sunduğunuz belge sahtedir fakat sizin FETÖ ile bağınız gerçektir.” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Reşat Petek’in darbe komisyonunda sahte belgeyi delil olarak göstermesi üzerine yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İnternette koleksiyoncuların 10 TL’ye sattığı bağış pusulasını, ağıtlar düzdüğünüz hoca efendiniz CHP’ye bağış yapmış diye utanmadan delil diye gösteriyorsunuz. ‘Dön artık özledik’ diye gözyaşı döktüğünüz FETÖ, sizlerin bağışları ile ülkemize darbe girişimini finanse etti. Bırakın 50 yıl öncesi için sahte delil göstermeyi, FETÖ’nün AKP belediyelerine bağışladığı arazileri açıklayın. Delil sunduğunuz belgenin sahte olduğunu bilmek için sizin biraz araştırma yapmanız yeterli, fakat fetö ile bağınızın gerçek olduğunu bizim araştırma yapmamıza gerek yok. FETÖ’nün sahte belgesini gösteren Reşat Petek’in TV programında, fetö propagandası yaptığını hepimiz izlemiştik. Yine Reşat Petek, 17-25 Aralık 2013’ten, yani sözde fetö ile mücadele başladıktan sonra, Fetöcü dernek tarafından yılın köşe yazarı ödülünü aldığını sitesinde kendisi yayınladı.”

İFTİRA ATARAK GEÇMİŞİNİZİ AKLAYAMAZSINIZ

CHP’li Öz; “Darbe Komisyonunda, sahte belgeyi delil göstermek yerine Türkçe Olimpiyatlarına AKP olarak bastırdığınız paranın sebebini açıklayın. FETÖ ile sadece gönül bağınız yoktu. Sizin cesaretiniz onunla kol kola olmaktan öte, onun için paramızdan Atatürk resmini kaldırma cesareti büyüklüğündeydi. Unutmadık Fethullah Gülen için söylediğiniz sözleri… Unutmadık onun için düzdüğünüz ağıtları… Unutmadık onun için yaktığınız ateşin ülkemizi sardığını. Unutmayacağız ona duyduğunuz sevginiz yüzünden gözünüzün kör, kulağınızın sağır olduğunu…” diye konuştu.

MİLAT ERGENOKON BALYOZ SÜRECİ OLMALIDIR

CHP’li Bülent Öz; “Uyarılarımızı dikkate almadınız, herkes sizi uyarırken kızdınız, kendinizi Ergenekon, Balyoz savcısı ilan ettiniz ancak ucu size dokununca farkına varabildiniz. Hapiste ölen insanları dahi önemsemediniz. Sonra kandırıldık, affedin milletim aldatıldık dediniz ama yine fetö ile bağınızı koparmadınız. Ne zaman ki fikir ayrılığına düştünüz, hoca efendiniz fetö oldu. Ne zamanki görüş ayrılığına düştünüz, muhterem önderiniz terörist oldu. Herkes suçlu siz mağdur oldunuz.

Yıllarca fetö için ne istediyse verdiğiniz için Ergenekon sürecinde de masum vatandaşlarımızı hapiste ölüme terk ettiniz. Ülkemizi fetönün eline teslim ederken fetö savcısıydınız, 17-25 Aralık’ta ucu size dokununca fetö düşmanı oldunuz. Milat 17-25 Aralık değil Ergenekon, Balyoz süreci olmalıydı ki o zaman neyle suçlandığını bilmeyip ölen vatandaşımız olmazdı. O zaman farkına varsaydınız Darbe girişimi olmayacak, Darbeyi yöneten Adil Öksüz serbest olmayacaktı. Geç kalmışlığınızın faturasını vatandaşımız ödemektedir. Gün gelecek gerçekler ortaya çıkacak ve ne istediyse verdiğiniz fetö için ölüme terk ettiğiniz vatandaşlarımız için herkesten özür dileyeceksiniz fakat asıl geç kaldığınızı o zaman anlayacaksınız.” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech