Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köylere Doktor Götürüyorlar

Halkla İlişkiler Topluluğu, Genel

Halkla İlişkiler Topluluğu, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mert Atak ile Biga’nın Şakirbey köyünde hemoroid hastalıkları konusunda program düzenledi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu köy çalışmalarına devam ediyor. Kısa süre önce Ayvacık’ın deprem bölgesine kampanya düzenleyen,  merkezde bir köy okulu onaran ve sürekli köy çocuklarına kitap ve oyuncak götüren topluluk anlamlı bir etkinlik daha düzenledi.

Türkiye’nin önde gelen genel cerrahi uzmanlarından olan ve Ankara’da hizmet veren Dr. Mert Atak, topluluğun davetiyle, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bilgilerini köy halkıyla paylaştı. Biga’nın Şakirbey Köyü’nde düzenlenen halk konferansına köy halkı yoğun ilgi gösterdi. Programda basur, kabızlık, yeme içme alışkanlıkları, tuvalet alışkanlıkları kanser vb. konular konuşuldu. Programa Biga İİBF Üyeleri Fahrettin Zırhoğlu, Erdem Aktuylu, Yaren Asilsoy, Hanife Tatlısu, Gizem Kirik, Ecem Gelgör ve Esra Alpsoy da katıldı. Duyarlı öğrenciler bu çalışmasıyla köy halkının takdirini kazandı.

Şakirbey Köyü Muhtarı Süleyman Tanrıkulu programla ilgili değerlendirmesinde “Böylesine güzel bir projenin bizim köyümüzden başlaması bizleri çok mutlu etti. Köy halkına öğrenciler tarafından gösterilen ilgiye, alakaya ve verilen değere şahit olduk. Bu projenin gerçekleşmesinden dolayı başta topluluğumuza ve bizleri bilgilendiren Dr. Mert Atak hocamıza çok teşekkür ederiz.” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech