Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mayısın Son Haftası Çanakkale Magazini

Neşeli Hanımlar Gayrimenkul Danışmanı

Neşeli Hanımlar

Gayrimenkul Danışmanı ve aynı zamanda Kent&Hayat Dergisi Çanakkale Temsilcisi Yelda Çelik, arkadaşı Nurcan Barçınlı ile “Sanatın Taşa Dokunuşu” defilesindeydi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ikili bol bol fotoğraf çekerek eğlendiler. Mutlu pozlar…

 

 


 

Güzel Mankenler

“Sanatın Taşa Dokunuşu” defilesinin güzel mankenlerini kuliste görüntüledik. Objektifimize hocaları Kadir Şen ile beraber takılan mankenler oldukça neşeliydi.


Stres Atıyorlar

Halk Eğitim Merkezi’nin başarılı mankeni ve aynı zamanda belediye çalışanı olan Aziz Gadyar yine kendi gibi Halk Eğitim Merkezi Manken öğrencisi Selin Pakyürek ve arkadaşı Tuğçe Yıldız defile sonrası gerçekleştirilen kokteylde stres atarlarken objektifimize takıldı.

 

 


Hayırseverler!

Lions Kulübü’nün Çağdaş Eğitim Kooperatifi yararına düzenlediği müzayedede İrem Sungur, Mühesser Yelken, Şebnem Mızrak ve Fuloden Yazıcıoğlu’nu görüntüledik.

 

 


Dede Market Açıldı

26 Mayıs Cuma Günü Barbaros Mahallesi Cengiz Topel Sokak’ta Dede Market’in açılışı vardı. Halpa İnşaat Pazarlama Gıda ve Taşımacılık A.Ş.’nin Eski Dede Bakkal’ın yerinde açılan marketine hayırlı işler dileriz…

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech