Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önemli Yatırımların Müjdesi Verildi

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider’i ve Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti. Vekil Turan’ın ziyaretinin ardından Başkan Engin, Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i Meclis’teki makamında ziyaret etti. Görüşmede ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcısı T.Selçuk Semizoğlu ve Sayman Üye Mustafa Kansu hazır bulundu.

TOBB 73. Genel Kurulunun ardından gerçekleştirilen ziyarette güncel gelişmeler ve Oda çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Odamızca kurulan S.S. Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan proje ile ilgili durum değerlendirilmesi yapıldı. Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin ekonomik hayatına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Gider’in ardından AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı Meclis’teki makamında ziyaret etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü ve Gençlik Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın da bulunduğu ziyarette, Çanakkale’ye yakında gelecek önemli hizmetlerin müjdesi verildi.

Başkan Engin, vekil ziyaretlerinin ardından Turan ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Grup toplantısının da olduğu yoğun gündemi arasında Yönetim Kuruluna zaman ayıran Turan ve Başbakan Yıldırım’a Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin tarafından teşekkür edildi. Engin, Grup Başkanı olmasından dolayı Başbakan Binali Yıldırım’a “hayırlı olsun” dileğinde bulundu ve çalışmaları hakkında bilgi arz etti. Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech