Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

ÇYDD’de Mezuniyet Töreni

ÇYDD’de Mezuniyet Töreni

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi öğrenciler için Mezuniyet ve Türkan Saylan’ı Anma Töreni Çanakkale Yelken Kulübü Tesisleri’nde yapıldı. Törene Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Rebiye Ünüvar ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın eşi Hale Gökhan da katıldı.

Türkan Saylan’ın belgeselinin sunumunun ardından, dernek üyesi öğrencilerin mezuniyet belgelerini almasıyla devam törende konuşan Çanakkale Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş, “28. yılını tamamlamış olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi ve 106 şubesi, bugüne kadar eğitim, öğretim destekleri, gençlik komisyonları, çocuk kulüpleri, mezunlar topluluğu ve eğitim kültür evleri gibi çağdaşlaşma konusunda her türlü projeyi uygulayan, destekleyen ve bu konuda kamu hizmeti veren güçlü ve ülkemizin en itibarlı kamu yararına çalışan bir sivil toplum örgütüdür. 22. Yılını tamamlamış olan ÇYDD Çanakkale Şubemiz bugüne kadar Atatürk devrimlerine ve fikirlerine sahip çıkmakla bağlantılı olarak çağdaş insan, çağdaş toplum yaratmak amacıyla çocukların, gençlerin ve kadınların eğitim haklarını kullanabilmelerini sağlamak için burs projeleri, farklı konularda gerçekleştirdikleri eğitim programları ile fırsat eşitliğini sağlamak, cinsiyet ayrımcılığını gidermek için tüm yöneticileri, üyeleri, gönüllüleri ile mükemmel bir çalışma içinde olmuştur ve bunun böyle devam edeceğine inancım sonsuzdur.” dedi.

“HİÇBİR GÜÇLÜKTE ÖZGÜVENİNİZİ KAYBETMEYİN”

Dernek hakkında verdiği bilgilerin ardından öğrencilere de seslenen Başkan Kenan Kaynaş, “Bizim gençlerimiz asla kindar ve kavgacı olmayacak, hukuka ve vicdan özgürlüğüne, insan ve hayvan haklarına saygılı, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, doğayı seven ve koruyan gençler olacaktır. Büyük Atatürk’e olan inançları, sevgileri, vefa duyguları asla silinmeyecek, tüm yaşamları boyunca daima Cumhuriyet’imizin değerlerine sahip çıkacaklardır. Sevgili öğrenciler hiçbir güçlükte özgüveninizi kaybetmeyin çünkü özgüveniniz gücünüz olacaktır.” dedi. Başkan Kaynaş ayrıca, “Bu duygu ve düşüncelerle bugünkü programımızın hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, gençlik komisyonuna, gönüllülerimize ve ayrıca mezuniyet törenimize gelerek bizleri onurlandıran sizlere derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum. Tüm mezunları kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar, mutluluklar, sağlıklı günler diliyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Tören öğrencilerin İzmir Marşı’nı hep beraber söyleyip, eğlenmesiyle son buldu.

Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech