Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’de KPSS Yoğunluğu

Çanakkale’de KPSS Yoğunluğu KPSS

Çanakkale’de KPSS Yoğunluğu

KPSS A grubu kadrolar ve öğretmenlik için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nın ilk gün oturumu tamamlandı. 27-28 Mayıs tarihlerinde ise üç oturumluk sınavlar tamamlanacak.

KPSS A grubu kadrolar ve öğretmenlik için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’nın ilk gün oturumları sona erdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen sınavın sabah oturumunda adaylara, genel yetenek ve genel kültür testlerindeki 120 soruyu cevaplamaları için 130 dakika verildi. Bu oturum 12.10’da sona erdi. Saat 14.30’da başlayan oturumda ise adaylara eğitim bilimlerinden 80 soruyu yanıtlamaları için 100 dakika süre tanındı.
Sınav başlama saatinden 15 dakika önce binalara alınma işleminin tamamlanarak 09.45’ten sonra binalara öğrenci alınmadı. Sınava girenlerin yakınları okul bahçe ve kantinlerinde heyecan içinde adayları bekledi.
Sınav günlerinde yaşanan otobüs yoğunlukları KPSS sınavında yerini özel araç trafiğine bıraktı. İlçelerdeki adaylar ise kamu sınavı için kaldırılan araçlarla merkeze ulaştı. Terzioğlu Kampüsü içerisinde araçların yarattığı yoğunluk bu nedenle dikkat çekti.

Yıldız Sağlam

 

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech