Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tiyatrocular ‘Deliler Bayramı’nı Kutladı

Tiyatrocular ‘Deliler Bayramı’nı Kutladı

Tiyatrocular ‘Deliler Bayramı’nı Kutladı

Önceki gün Turhan Mildon Sanat Merkezi’nde Çasamder Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen Deliler Bayramı adlı oyun Çanakkaleli seyircileri kahkahaya boğdu.

İzleyiciler 300 kişilik salona sığmadı. Sandalye ve merdiven basamaklarında oturdu. Yönetmen Mehmet Yavaş öğrencilerine “2 aylık dolu dolu hazırladığımız oyunumuzun alkışlarını bu akşam toplayacağız. Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek motive etti.

Çasamder Başkanı Ulviye Çalıdağ da konuşmasında Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın eşine çiçek takdim ederek sponsorlara teşekkür etti. Tiyatro oyununun ana sponsoru Aygündüz İnşaatın patronlarından İş Adamı Müteahhit Sami Aygündüz, “Sanat; davranışımızı, karakterimizi, adalet ve sempati hislerimizi rafine etmeli; kendi kendimizi tanımamızın, kendi kendimizi kontrol etmemizin, diğerleri için beslediğimiz saygı hislerimizin ve hareketlerimizin yücelmesine hizmet etmeli; bizi zulme, adaletsizliğe ve bayağılığa tahammül etmeyecek şekilde geliştirmelidir. Sanat ve sanatçının her zaman yanındayız” dedi. Sabih Can Durmuş – Aslı Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech