Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mavi Kapak Çöp Değildir

  Mavi Kapak Çöp

 

Mavi Kapak Çöp Değildir

Çanakkale 1915 İzcilik Kulübü, başlattığı mavi kapak kampanyasında büyük bir başarıya imza atarak Mart ayından bu yana 120 kilo mavi kapak topladı.

Merkezde birçok okul, sokak ve işyerine ve ilçelere bırakılan kapak kutularına çok sayıda vatandaş ve öğrenci mavi kapak bırakarak projeye destek verdi.

Çanakkale Genç Bank ile iletişime geçen Çanakkale 1915 İzcilik Kulübü projeye bir komisyon kurarak başladı. Komisyon Başkanı İzci Çağla Ceylan; “Biz İzcilik Kulübü olarak bir sosyal sorumluluk projesine destek olmak istedik ve Çanakkale Genç Bank ile iletişime geçtik. Bize gönderdikleri kapak kutularını okullara, işyerlerine, sokaklarda belli noktalara bıraktık.  Belli zaman aralıklılarında kapakları toplayıp depoya götürüyoruz. Toplanan kapakları Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne göndereceğiz ve birçok insana yardımcı olacağız. Bu sürekliliği olan bir proje ve bizi çok mutlu ediyor. Herkesi bu kampanyaya destek olmaya bekliyoruz. Ayrıca; arkadaşlarımızı da davet edip tüm Çanakkale’nin, projenin bir parçası olmasını sağlıyoruz. Toplanan kapaklarla da engelli bir Çanakkaleli vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ediyoruz.” dedi.

Mavi kapak kampanyası kapsamında Liseler arası bir yarışma da düzenlendi. İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 39 kilo 200 gram kapak toplayarak yarışmanın birincisi seçildi. Şu ana kadar da 120 kilo mavi kapak toplandı. Dilek Akşen

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech