Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Modifiye Aşkı Bayramiç’te Buluşturdu

Modifiye Aşkı Bayramiç’te Buluşturdu

Modifiye Aşkı Bayramiç’te Buluşturdu

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen MOD-17 Bayramiç Geleneksel 2. Tuning Festivaline ilgi büyüktü. Birbirinden donanımlı ve gösterişli araç dereceye girmek için hünerlerini gösterdi.

Etkinlik Bayramiç Belediyesi Soğuk Hava Tesisleri önünde gerçekleştirildi. Etkinliğe yaklaşık 95 otomobil katılırken çok sayıda meraklı ise alanı doldurdu. Etkinliğe Çanakkale, Ezine, Çan, Yenice, Tekirdağ ve  Malkara’dan çok sayıda Modifiye sever Bayramiç’te buluştu. Kendilerine özgü dizayn ettikleri araçları sergileyen Modifiye tutkunu gençlerin etkinliği renkli görüntülere sahne oldu ve göz kamaştırdı. 3 kategori altında yapılan Güzellik, Desibel(Müzik Tesisatı) ve Basıklık yarışmalarında araçlar çok sayı da gelen katılımcılara araçlarını gösterip tanıttı.  Dereceye girenlere MOD-17 Başkanı Murat Kaşıkçı tarafından takdim edildi.

Bayramiçli Modifiye araç tutkunlarından Eren Mutlu güzellik dalında 1.’si oldu. Desibel dalına Ufuk Demir, basıklık dalında Erdi Kaya ve Air’lı (Havalı Süspansiyon) dalında da Sinan Kolsal birinciliği aldı. MOD-17 Bayramiç Ekibi adına açıklama yapan Murat Kaşıkçı; Her geçen yıl etkinliğe yenilikler kattıklarını belirten Kaşıkçı, “Etkinliğimize ilgi çekmek amacıyla her yıl etkinliğe yenilikler ekleyerek adımızı duyurmak ve ilgiyi artırmak istiyoruz. Modifiye bir tutkudur. Biz şehir magandası değiliz sadece arabalarımızı seviyoruz. Kimseyi rahatsız edici veya caddelerde ve sokaklarda tehlike arz edecek bir davranış sergilemiyoruz. Bayramiç İlçe halkımızda bizleri destekliyor ve sponsor oluyorlar” dedi.

Etkinliğe; Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bayramiç Ziraat Odası ve otomobil tutkunu esnafları destek oldu.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech