Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan: “Kent Konseyi İcra Makamı Değildir”

Turan: “Kent Konseyi İcra

Turan: “Kent Konseyi İcra Makamı Değildir”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 13 Mayıs Cumartesi günü Kent Konseyi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve yeni yönetim ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Kent Konsey üyeleri de katıldı.

Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Seçimlerde büyük bir mücadele oldu. Bizim herkese saygımız sonsuz. Bu mücadelede destek veren, vermeyen, oy veren vermeyen bütün insanlar bizim için çok değerlidir. Bizim buradaki amacımız bütün sivil toplum örgütlerini ve şehrin hemşehrilik bilincini önde tutarak, şehrimize güzel projelerde faydalı olmaktır. Bu ziyaretten dolayı Başkanıma teşekkür ediyorum.”

“EN PAHALI SU ÇANAKKALE’DE
Kandemir’in ardından konuşan Turan; “Başta Kent Konseyi Başkanı olmak üzere tüm ekibi seçimdeki başarılarından dolayı kutluyorum. Kent Konseyleri son dönemde Türkiye vizyonuna katkı sağlayan en önemli konulardan biri. Biz Engin Bey ve ekibinden şunu bekliyoruz ki Çanakkale’nin tüm kesimlerine kucak açıp tüm sorunlarını dert etmenin öncüsü olacaklardır. Kent Konseyi icra makamı değil, icra makamı belediye. Ama söz söyleyecek, rapor hazırlayacak yer Kent Konseyi. ” diyerek Çanakkale’deki sorunlara değindiği şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı:  “Bölgemizde en pahalı su Çanakkale’de. Buna imza atan Belediye Meclisi olabilir ama Kent Konseyi belediyenin değil milletin yanında olacak. En fazla park sorunu Çanakkale’mizde. Belediye bunları dile getirmeyebilir, mazereti olabilir. Kent Konseyi kendisini seçen sivil irade adına sayın başkan su neden pahalı diyebilecek. Çok güzel, çok şık bir seçim oldu. Seçimin sonunda da Çanakkale’nin sivil toplum kuruluşları bu ekibe beklenti ile beraber bir yetki verdi.
Konuşmaların ardından Turan  Kandemir’e çiçek ve hediyesini verdi. Yıldız Sağlam

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech