Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır ve Yönetimi Güven Tazeledi

Çakır ve Yönetimi Güven

Çakır ve Yönetimi Güven Tazeledi

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Bursa Şubesi, Muhterem Çakır Yönetimi ile “yola devam” dedi. Çakır, “Türk sporuna hizmetin yanı sıra bu dönem derneğimize kalıcı bir tesis kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Bursa Şubesi’nin, Cevat Türe’nin divan başkanlığındaki 11. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden iş başına gelen Muhterem Çakır Yönetimi, kongre sonrası yaptığı ilk toplantıda görev bölümü gerçekleştirerek kolları sıvadı. Muhterem Çakır’ın yeniden başkanlığa seçildiği toplantıda Onur Genç başkan yardımcılığına, Niyazi Aşır genel sekreterliğe, Hilmi Çetin saymanlığa getirilirken, Cemil Kısık da üye olarak görev yapacak.

“TEMEL AMACIMIZ ÜLKEMİZ SPORUNA HİZMET ETMEK”
ASGD’nin kurulduğu tarihten bu yana 25 yıldır Anadolu’daki basın emekçilerinin onur mücadelesini verdiklerini söyleyen ASGD Bursa Şubesi Başkanı Muhterem Çakır, “Genel Merkezimiz nezdinde verilen bu kararlı mücadeleye, ASGD Bursa Şubesi olarak, Anadolu’daki diğer bütün şubelerimizle birlikte katkı koymayı sürdürdük ve bundan böyle de sürdüreceğiz. Temel amacımız, ülkemiz sporuna hizmet etmek, spor gazeteciliğine katkı koymak ve meslektaşlarımızla güç birliği yapmak. Yeni dönemde bu minvalde projeler üretip hayata geçirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra, kentimize, ASGD Bursa Şubesi öncülüğünde, kalıcı bir tesis de kazandırmak arzusundayız. İdari, sosyal ve spor amaçlı düşündüğümüz bu proje ile ilgili olarak kentimiz yerel yöneticileriyle el ele verip işbirliği yapacağız. Sosyal sorumluluk kapsamındaki çalışmalar da ASGD Bursa Şubemizin hizmet ve katkı alanı içerisinde olacaktır. Bizlere duydukları güvenden ötürü başta Genel Başkanımız İbrahim Erdoğan olmak üzere tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı güvene layık olmaya çalışacağız” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech