Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İncirlik Üssü ABD’lilere Kapatılsın”

“İncirlik Üssü ABD’lilere Kapatılsın”

“İncirlik Üssü ABD’lilere Kapatılsın”

 Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı A.Tolga Akkuzuluoğlu, parti il binasında İncirlik Askeri Üssünün Kapatılması ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hakaretlere yönelik olarak yazılı basın açıklaması yaptı.

Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı A.Tolga Akkuzuluoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türk sınırları içinde başka bir ülkenin askeri üs sahibi olması son derece yanlıştır. Bu yanlışların başında Amerika’nın kullandığı İncirlik’te konuşlu askeri üs gelmektedir. Günümüzde Amerika bulunduğumuz coğrafyada ortak olarak PKK/PYD/YPG’yi seçmiştir. İncirlik terör eylemlerini desteklemek ve teröristleri korumak için kullanılmaktadır. Bu üssün diğer bir işlevi de Amerikan terör koridoru yani İkinci İsrail’i hayata geçirmektir.

Günümüz koşullarında artık saklanamayan gerçek Amerika ile Türkiye’nin çıkarlarının birbirine zıt olduğudur. Bu koşullar bizi ortak yapmaz. Bugün Suriye’de ordumuza yöneltilen ABD ordusu namluları bu konuyu şüphesiz en yalın durumuyla gözler önüne sermiştir.

Hala ülkenin geleceği için Amerika’dan yarar umanlar, Amerika’nın kara gücüm dediği PKK/ PYD/ YPG ile aralarına mesafe koyamayanlar  ancak bu ülkenin geleceğini karartma yolunda adımlar atabilirler.

Bugün 15 Temmuz’da yapılan FETÖ darbe girişiminin karargâhı da Amerika’dır. PKK’yı eğiten, araç, malzeme ve silah yoluyla destekleyen de Amerika’dır. Amerikan Başkanı Trump, PYD kuvvetlerine doğrudan silah yardımını da onaylamıştır.

Açık bir şekilde ülke çıkarları aleyhine kullanılan İncirlik Askeri Üssü’nün yabancılara hizmet vermesine derhal son verilmelidir. Amerika’nın ülkemizdeki tüm üslerinin derhal boşaltılması ülke çıkarlarına hizmet edecektir…

Coğrafyamızda Amerika’nın planları sadece ülkemizi tehdit etmemektedir. Gerek bölücü terör örgütlerine yapmakta olduğu yardımlar gerekse Kürdistan adıyla hayata geçirmeye çalıştığı İkinci İsrail projesi komşu ülkeleri de tehdit etmektedir. Bu durum bize komşu ülkelerle birlikte ortak hareket etme olanağını sunmaktadır. Bu olanağın değerlendirilmesi, hem siyasi hem de ekonomik ve askeri gücümüzün daha uygun koşullarda ve etkili olarak kullanılmasını sağlayacaktır.

Vatan Partisi Çanakkale İl Örgütü olarak bizler de ABD’nin kullanımına sunulmuş tüm üslerin bundan böyle Amerikalılara kullandırılmaması için meydanlarda olacağız.

“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ”

Ülkemizin birikimlerinin hızla tüketildiği, Cumhuriyet kazanımlarının hoyratça yabancılara peşkeş çekildiği, halkın üretim olanaklarının elinden alındığı, çalışanların iş güvencelerinin ortadan kaldırıldığı günümüzde birtakım yobazlar da bu boşluktan yararlanarak ülkemizin en büyük değerine; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdırmaktadırlar. Basından bir çok duyarlı vatandaşın ve kuruluşun bu kişiler hakkında gerekli hukuki işlemlerin başlatılması için  verdikleri mücadeleyi takip ediyoruz. İçinde bulunduğumuz koşullar Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha fazla sarılmamızı gerektirmektedir. Bizler dün olduğu gibi bugün de tam bağımsızlık, ulusal egemenlik ve vatanın bölünmez bütünlüğü hedeflerine yönelik olarak durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu ülkede Mustafa Kemaller yenilmez.”

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech