Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demircioğlu Caddesinde Kaza

Demircioğlu Caddesinde Kaza Demircioğlu

Demircioğlu Caddesinde Kaza

Demircioğlu Caddesinde paket servis yapan motosiklet, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşa çarptı.

Çanakkale’nin en işlek caddesi olan Demircioğlu Caddesi üzerinde paket servis yapan motosiklet, çay ocağında çalışan ve esnafa çay servisi yapan yaşlı bir vatandaşa çarptı.

17 DY… plakalı motosiklet dün saat 13.30’da İskele Meydanı istikametinde ilerlerken caddede çay servisi yapan ve o anda caddenin karşısına geçmeye çalışan yaşlı vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaş hem de motosiklet sürücüsü vücudunun farklı yerlerinden yaralandı. Kazaya şahit olan vatandaşlar, iki yaralıya da yardıma koşarken olay yerine ambulans çağrıldı. Yaklaşık 5 dakika içinde kaza yerine ulaşan ambulans, iki yaralıya da olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kazanın şokunu atlatamayan motosiklet sürücüsü sedye ile ambulansa alınırken, çarptığı vatandaş yürüyerek ambulansa bindirildi. Yaralılar tedavilerinin devamı için Çanakkale Devlet Hastanesine götürüldü.

Bir pide ve kebap salonunun kuryesi olduğu ve sigortası bulunmadığı öğrenilen motosiklet, olay yerine gelen polisler tarafından bağlanarak, çekici ile polis otoparkına alındı.

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech