Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlar sözünü tuttu

Başkanlar sözünü tuttu Gazi

Başkanlar sözünü tuttu

Gazi Ortaokulu öğrenci temsilcisi Mehmet Selim Altınağaç, temsilcilik seçimlerini kazandığı takdirde arkadaşlarına verdiği pilav sözünü tuttu. Pilav ise Altınağaç’ın vaadini yerine getirebilmesi için kendisine söz veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan geldi.

Gazi Ortaokulu 6-b sınıfı öğrencisi Mehmet Selim Altınağaç öğrenci temsilcilik seçimlerine adaylığını koydu. Seçimleri kazandığı takdire arkadaşlarına pilav sözü verdi. Bu vaadini yerine getirebilmek için sözünü Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a iletti. Altınağaç’a seçimi kazandığı takdirde pilavın kendisinden olacağını belirten Gökhan, Altıağaç’a verdiği sözü tutarak okulda öğrenci ve velilere pilav ikramında bulundu. Altınağaç arkadaşlarına, Başkan Gökhan’da Altınağaç’a verdiği sözleri yerine getirerek Başkanlar sözünü tutmuş oldu.

Okulda gerçekleşen pilav etkinliğinde konuşan 6-b öğrencisi Altınağaç; “Öğrenci temsilcisiyim. Temsilcilik seçimleri sırasında ‘eğer kazanırsam pilav dağıtacağım’ dedim. Belediye Başkanımız bu konuda bana yardımcı oldu ve yaptık. Kutlu Doğum Haftası ile de bunu birleştirdik. Kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi ile okulda görüştüm ve vaatlerimi bildirdim. Görüşmemizde okulumuz eski bir bina restore edilmesi, kullanılmayan ancak kullanılabilir alanlarımız vardı. Buraların yenilenmesi için isteklerde bulundum. Arkadaşlarımın daha rahat oynayabilmesi ve etkinliklerini gerçekleştirilebilmesi için okul bahçemizin düzenlenmesini istedim. Kendisi kabul ve tamam yapabiliriz dedi” diye konuştu.

Başkanların sözünü tutmasının önemli olduğunu vurgulayan Gökhan ise “Gazi Ortaokulu’na ziyarete geldiğimde Meclis Başkanı, eğer seçilirsem arkadaşlarıma ikramda bulunacağım diye söz vermiş. Bende kendisine tamam ikram benden diyerek söz vermiştim. Şimdi o sözümüzü yerine getirdik. Burada velilere, öğrencilere, bulgur pilavı yoğurt tatlı ikramı yapıldı. Başkan’da verdiği sözü tutmuş oldu. Başkanların verdikleri sözü tutması önemli buna önem veririm. Kendisi de mutlu olmuş sevindim” dedi. Eren Aşnaz

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech