Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi başladık

İyi başladık Çanakkale BelediyesporVestel

İyi başladık

Çanakkale BelediyesporVestel Venüs Sultanlar ligi klasman gurubu ilk maçında kendi sahasınde Halkbank’ı 3-2 yenmeyi başardı. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 22 Nisan Cumartesi günü Ankara’da yapılacak.

Çanakkale Belediyespor kendi sahasında çok iyi başladığı maçı 3-0 kazanacak derken, 3-2 kazandı. Karşılaşma 2-0 olduktan sonra Boğazın sultanları adeta kontak kapatarak, seyircilere ilk iki seti oynayan takımın kendileri olmadığına inandırdı adeta. Karşılaşmayı izinli olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, iznini yarıda keserek Anafartalar spor salonundaki yerini alıp karşılaşmayı eşi Hale hanımla birlikte izledi.

Aynı zamanda Alanya’da birlikte 1. Lige birlikte çıktığımız, ve aynı yıl Bursa’da oynanan ligden düşmeme maçlarında yenerek 2. Lige ittiğimiz Halkbank adeta tüm zamanların intikamını almak için sahaya çıkmış gözüktü. Her iki takımın teknik direktörleri Avrupa hayalini kururken, sahada bulunan oyuncuların da kafasında önümüzdeki yılın hesaplarının olduğu gözlendi.

Boğazın Sultanları karşılaşmayı 25-13, 25-19, 16-25, 18-25 ve 15-8  alarak karşılaşmayı da 3-2 kazanmış oldu. Tur şahnsını Ankara’ya bırakan Çanakkale Belediyesporlu sultanlar, Avrupa hayalini de bitirmemiş oldular.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech