Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göğebakan okulunu başarıyla temsil etti

Göğebakan okulunu başarıyla temsil

Göğebakan okulunu başarıyla temsil etti

Çanakkaleli Sporcu Emine Göğebakan, Çanakkale Özel Doğa Okulu’nu temsilen katıldığı Okullar Arası Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 2.’si oldu.

Okul sporlarının 2017 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası gençler Türkiye Taekwando şampiyonası, Adana’da yapıldı. Şampiyonaya yoğun bir katılım vardı. Şampiyonaya katılan iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa gibi büyükşehirlerden katılım fazlaydı. 58 ilin katıldığı şampiyonada sporcularımızdan Çanakkale Özel Doğa Okulları öğrencisi ve Anafartalar Spor Kulübü sporcusu Emine Göğebakan, birçok maçını nakavtla alarak final maçına çıktı.

Okulunu iyi bir şekilde temsil ederek büyük bir başarıya imza atan Çanakkaleli Sporcu Emine Göğebakan’ın maçını değerlendiren Taekwondo il temsilcisi Hasan Altunışık söyle devam etti: “Final maçında rakibinin kafasına ‘tolyo’ olarak nitelendirdiğimiz teknikle vurarak üç puan almayı başardı ve bir puan daha alarak 4-0 gibi puanla öne geçti. İkinci ve üçüncü rauntlarda hakemin vermiş olduğu yanlış ceza puanlarıyla 4-4 biten maçta altın vuruşa kaldı. Altın vuruşta her iki rakibin puan alamaması doğrultusunda hakem rakibimizi galip ilan etti. Maçı yanlış ve taraflı yöneten hakem büyük tepki topladı ve Dünya üçüncüsü Milli sporcumuz Emine’nin adeta şampiyonluğunu elinden aldı. Sporcumuza yapılan bu hakem hataları yüzünden şampiyonada Türkiye ikincisi olarak Çanakkale’yi ve okulunu başarılı bir şekilde temsil etti.” Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech