Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Öz’den Referandum Değerlendirmesi

Milletvekili Öz’den Referandum Değerlendirmesi

Milletvekili Öz’den Referandum Değerlendirmesi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Çan Menderes Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Öz, “Çan’da referandum sonucunda hayır çıkacağını biliyoruz, umut ediyoruz” dedi.

Referanduma son beş gün kala Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Çan İlçe teşkilatının davetlisi olarak Çan’a giderek Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Başkan Gökhan ve Milletvekili Öz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172’inci yılı dolayısıyla, Çan Emniyet Müdürlüğü ziyaret ederek polislerin günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Gökhan, Kamelyada Çan Emniyet Müdürü Başkomiser Recep Öztürk ve polislerle sohbet edip çay içti. Başkan ve beraberindekiler Çan Esnafını ziyaret ettiler. CHP Çanakkale milletvekili Bülent Öz ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, parktaki vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

CHP Milletvekili Bülent Öz; “Bugün kendi memleketimdeyim. Başından beri neden hayır verilmesi gerektiğini madde anlatıyoruz. Ama maalesef neden evet verilmesi gerektiği ile ilgili bir açıklama yok, hamaset var. Sloganlar üzerinden yürüyen bir siyaset görüyoruz. Tek millet, tek bayrak diyorlar.  Bugün bizim iki bayrağımız mı var da 16 Nisan’dan sonra tek bayrak olacağız. Biz bütün yetkilerin tek kişiye verilmemesi gerektiğini söylüyoruz. Partilere oy atmayacağız, parti lideri seçmeyeceğiz. Halkımız da bunun farkında. Çan’da referandum sonucunda hayır çıkacağını biliyoruz, umut ediyoruz” dedi.

Dilek Akşen

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech