Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GMKA’dan Proje Eğitimi

GMKA’dan Proje Eğitimi Güney

GMKA’dan Proje Eğitimi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), bölgede projeciliğin geliştirilmesi ve proje üretme kapasitesinin artırılması amacıyla “Proje Hazırlama ve Uygulama” eğitimlerine başladı.

Çanakkale ve Balıkesir’de faaliyet gösteren Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA); kaliteli ve başarılı proje yazmanın desteklenmesi, proje yazmada karşılaşılan sorunların giderilmesi ve proje içeriğinin daha iyi anlaşılır olması için daha önceki yıllarda da verdiği “Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi”nin Çanakkale’deki bu yılki ilk etabı gerçekleştirildi.

GMKA Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Proje Yönetim Birimi uzmanlarından Petek Eğerci Coşkun tarafından verilen eğitimler, özel ve resmi kurum ve kuruluşları çalışanlarının katılımıyla tamamlandı. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Proje Hazırlama ve Uygulama Eğitimi kapsamında; sorun-hedef ve strateji analizleri, mantıksal çerçeve, başvuru-değerlendirme süreci ve diğer devlet ve kurum destekleri hakkında uygulamalı eğitimler veriliyor. Hazırlanan takvime göre oluşturulan eğitimler ücretsiz olarak veriliyor.

Eğitimler; 26-27 Nisan tarihlerinde Biga’da, 16-17 Mayıs tarihlerinde de Gelibolu‘da sürecek. Gerçekleştirilen eğitimlere tam zamanlı olarak katılanlara eğitim sonunda katılım sertifikası veriliyor. Katılım sağlamak isteyenler www.gmka.gov.tr resmi web sitesinden başvuru yapabilirler.

Haber Merkezi 

 

 

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech