Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yapılanlar bana değil Çanakkale halkına”

“Yapılanlar bana değil Çanakkale

“Yapılanlar bana değil Çanakkale halkına”

102. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi törenlerinde yaşanan yuhalanma ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın tören öncesi aranması Belediye Meclisi gündemine taşındı. Aranması ile ilgili kendisinin herhangi bir beyanı olmadığını belirten Başkan Gökhan, stadyum konuşmasında yuhalanması ile ilgili olarak, “Çanakkale halkını yuhaladıklarının farkında olmaları lazım.” diye konuştu.

Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısında konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz ay 102.’si kutlanan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Yıldönümü törenlerinde iki yıldan bu yana dışarıdan gelenler tarafından yuhalandığını belirtti. Devlet töreninde böyle davranmanın uygun olmadığını açıklayan Gökhan, kışkırtmaların yapıldığını açıklayarak;“Siyasi karşıtlık olarak yapılıyorsa hoş değil.  Yuhalamak yerine alkış tutmayabilirsin. Ben orada Ülgür Gökhan olarak değil Çanakkale Belediye Başkanı olarak konuşuyorum. Çanakkale halkını temsilen konuşuyorum. Yuhalayan arkadaşlarımızın, Çanakkale halkını yuhaladıklarının farkında olmaları lazım. Ben onları değil, onları kışkırtanları, onları kullananları suçluyorum. Orası bir devlet töreni alanı. Devlet töreni alanında bana ne kadar kızarsan kız, böyle davranmak uygun değildir” diye konuştu.

Gökhan tören alanına girişte polis tarafından aranması ile ilgili kendisinin hiçbir beyanı olmadığını ifade ederek, bazı yayın organlarınca durumun çarpıtıldığının altını çizdi. Ak Parti Grubu Meclis Sözcüsü Av. Tülay Ömercioğlu ise yapılanları tasvip etmediklerini belirterek, yuhalamaların parti olarak kendilerine mal edilmesinin yanlış olduğunu açıkladı.

Eren Aşnaz

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech