Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskele Meydanı’na ‘Evet’ Karavanı

İskele Meydanı’na ‘Evet’ Karavanı

İskele Meydanı’na ‘Evet’ Karavanı

AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı, İskele Meydanına referandumda ‘Evet’ çalışmalarını yürütmek adına seçim karavanı getirdi.

AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı, referandumda ‘Evet’ çalışmalarını yürütmek adına Çanakkale İskele Meydanı’na seçim karavanı getirdi. Daha önceki çalışmalar için Çanakkale’nin ilçelerinde kullanılan seçim karavanı, AK Parti Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz tarafından iskele meydanındaki yeni yerine taşındı.

Karavanı bulunduğu noktaya koymak için meydana araba girmesini önlemek adına sabitlenen bariyerlerden bir tanesi yerinden çıkarıldı. Çanakkale Belediyesi Zabıta Ekipleri ve bir Belediye çalışanı tarafından bariyerin sökülmesinin ardından, AK Parti seçim karavanı meydandaki yerini aldı. AK Parti Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Adem Yılmaz, karavanı buraya koymak için öncelikle İl Seçim Kurulundan izin aldıklarını belirtti. Karavanı koyacakları yerin Belediye mücavir alanı içinde kaldığı için Çanakkale Belediyesi’nden de gerekli izinleri aldıklarını belirten Yılmaz; “Karavanda yapacağımız çalışmalar bugün başlayacak. Burada referandum için daha önceden hazırladığımız Evet gazetesi ve değişecek olan maddelerin anlatıldığı broşürler dağıtılarak vatandaşa neden ‘Evet’ demesi gerektiği anlatılacak” dedi.

Engin Ören

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech