Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dertleri Türkiye’de İstikrar Olmasın”

“Dertleri Türkiye’de İstikrar Olmasın”

“Dertleri Türkiye’de İstikrar Olmasın”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’de referandum çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av.Bülent Turan, Referandum çalışmaları kapsamında Bayramiç’te vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklama yapan Turan, “Dertleri Türkiye’de İstikrar Olmasın” dedi.

“HÜKÜMETLER UZUN SÜRELİ OLSUN İSTİYORUZ”

Konuşmasında “Hayır” diyenleri hedef alan Turan, “Bakın çok partili döneme geçtiğimiz günden itibaren 65 hükümet kuruldu. 70 yılda 65 hükümet. Dile kolay. Bunların 35 tanesi 1 yılın altında görev yapan hükümetler. Yazık bu millete, vatana. Projeler başlamadan, bitmeden hükümetler değişmiş. Şimdi biz diyoruz ki bunlar tekrar olmasın. AK Parti sonrası da güçlü hükümetler güçlü devletler olsun istiyoruz. Amerika Birleşik devlerinde 227 yılda 57 hükümet kurulmuş. Adamlar 5 yılda bir seçim yapıyor. Bizde neden böyle uzun ömürlü hükümetler olmasın. Bunların derdi hizmet değil, Türkiye’de istikrar olmasın istiyorlar” dedi.

“KILIÇDAROĞLU KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR”

Kılıçdaroğlu’nun kendini düşündüğünü iddia eden Turan, “Dertleri millet, millete hizmet değil. Kasetle gelenin milletle ne işi olur. Kılıçdaroğlu 16 Nisan’da çıkacak olan ‘Evet’ten sonra koltuğuna tekrar oturamayacak. Ondan meydanlarda astı astarı olmayan sözler sarf ediyor. Çünkü yeni sistemde millet ile kucaklaşmayana izin yok. Önce milletin rızasını alacaksın.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech