Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yardımcısı Kutlu’dan Kerkük yorumu

Başkan Yardımcısı Kutlu’dan Kerkük

Başkan Yardımcısı Kutlu’dan Kerkük yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kutlu, evet oyu karşılığında Kerkük’ün teslim edildiği iddialarına cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kutlu; “ Türk Dünyasının Mihenk taşı Çanakkale Burçlarından Turan Coğrafyasının Cümle Kapısı Musul Ve Kerkük’e selam olsun. Gönül coğrafyası kavramından bihaber olan aklı evvellerin Kerkük’de yaşanan olaylara duyarsız kalmasına aldırış etmeyin.

Biliniz ki Turan’ın kalbinin attığı Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli ve Milliyetçi-Ülkücü hareketin yiğit neferleri ve cefakâr Asenaları Elif gibi dimdik, nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilmeden ardınızda durmaktadır.

Musul ve Kerkük’de zalimlerin zulmüne sessiz kalındığını düşünenlere hatırlatmak isterim ki; Kuzey Kıbrıs’taki soydaşlarımıza 1960’lı yıllarda uygulanan baskı ve zulme Türkiye’nin sessiz kaldığını iddia edenler 1974 Temmuz sabahına Kuzey Kıbrıs Bayrak radyosundan “Bir Gece Ansızın Gelebiliriz” şarkısının çalınmasının akabinde Ordumuzun başlatmış olduğu “Barış Harekatı” İle Kuzey Kıbrıs’taki soydaşlarımıza Barış,Huzur,Refah ve Güven ortamı tesis edilmiş olarak güne uyanmaları sağlanmıştır.Musul ve Kerkük’te elimizin kolumuzun bağlı olduğunu düşünenler, bir Evet için ecdat mirası Musul ve Kerkük’ü terk ettiğimizi iddia eden zavallılar müsterih olunuz. Allah’a çok şükür damarlarımızda O asil kanı taşımaktayız. Damarlarımızda gezen son damla kana kadar Musul ve Kerkük TÜRK yurdu olarak kalacaktır. Tüm Dünya ‘ya tekraren hatırlatırız ki Bu Turan coğrafyası üzerinde oyun kurmaya çalışanlara ve Soydaşlarımıza zulüm etmeye çalışanlara uyarımızdır. Kerkük Musul Türk’tür. Türk’ün öz yurdudur” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech