Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, il binasında partililer ile yaptığı basın açıklamasında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a sert sözlerle yüklendi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan hakkında algı ve kara propaganda çalışmaları yapıldığını söyledi. İl Teşkilatı olarak Bülent Turan’ın arkasında olduklarını belirten Karadağ şunları kaydetti; “Ortaya atılan iddialar tamamen asılsız iddialardır. Gerçekleştirildiği söylenen diyalog tamamen hayal ürünüdür. Bizler Çanakkale’yi ve Çanakkaleliyi her platformda layıkıyla en güzel şekilde temsil etmeye çalışan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın nezdinde yapılmaya çalışılan algıyı ve bu algıyı yapanları kınıyoruz. Bülent Turan üzerinden kimsenin prim yapmasına asla müsaade etmeyeceğiz.”

“ŞEHİTLERİMİZ ÜZERİNDEN KİMSE SİYASET YAPMASIN”

Başkan Karadağ, bir diğer gündem maddesi olarak ise Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın, Funda Arar konserinde yapmış olduğu açıklamalardan rahatsız olduklarını dile getirerek şöyle konuştu; “Maalesef dün barışın kenti diyip laneti dilinden düşürmeyen bir Belediye Başkanı profili ile karşı karşıya kaldık. Gördük ki karşımızda ‘Şu 18 Mart bir gelsin de mağdur edebiyatı yapayım’ diye ellerini ovuşturan bir Belediye Başkanı var.”

“HALKIN TEPKİSİNE İPOTEK KOYMA DURUMUMUZ YOK”

“Ülgür Bey dün Belediyenin imkânları ile yapılan halka açık bir konserden önce stadyumda kendisine yapılan protestoları izlettirip konseri siyasete malzeme etmiştir. Ama insanlar bu kentin Belediye Başkanını 7 Haziran seçimlerinden sonra ‘HDP barajı geçti’ diye şükür pilavı dağıtan, terör destekçisi Sur Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzalamış ve Sur Belediyesine kayyum atandıktan sonra ‘Biz kayyumu tanımıyoruz’ diyen, Avrupa’da ülke ülke dolaşıp Türkiye’yi kötüleyen Can Dündar’a onur ödülü veren bir Belediye Başkanı olarak tanıyorlar. Bizler Çanakkale halkı olarak o ödülün geri alınmasını istiyoruz.”

“KİMSEYE ‘ÇANAKKALELİ MİSİN’ DİYE SORMUYORLAR”

“Ülgür Gökhan, dün yaptığı açıklamada stadyumdaki resmi törenlere Çanakkalelilerin giremediğini ve stadyumdaki törenlerin AK Parti mitingi olduğunu iddia etmiş. Kimse tören alanına girişte vatandaşa ‘Sen Çanakkalelisin giremezsin’ dememiştir.”

ÜST ARANMA HUSUSUNA GELECEK OLURSAK

“Ülgür Bey çelenk sunma alanına protokol kapısından değil, vatandaşların kapısından girmeye çalışarak başarılı bir rol oynamıştır. Başkan, tören alanına girerken polis memurunu görür görmez kendini aranma moduna sokup, montunu açarak belli bir kesim malum medyaya da poz vermeyi ihmal etmemiştir. Ama milletimiz bu tür ayak oyunlarını artık yememektedir. Ülgür Bey’in artık fabrika ayarlarına dönüp 18 Mart törenlerinden siyasi bir malzeme çıkarmamasını kendisine tavsiye ediyoruz. Bu şanlı zaferden ona ekmek çıkmaz.”

Engin Ören

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech