Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Kampüs Kent Olacak

Çanakkale Kampüs Kent Olacak

Çanakkale Kampüs Kent Olacak

Çanakkale İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Bakanlığı Yatırım İnşaat Daire Başkanlığı ile yürütülen kampüs proje çalışmaları meyveleri vermeye devam ediyor.

Çanakkale İl Özel İdaresi’nin haber bültenine  göre; Gökçeada Eğitim Kampüsü, Gelibolu Eğitim Kampüsü ve Merkez Meslek Lisesi Kampüsü çalışmalarına bir yenisi daha eklenmek üzere… Merkez Kepezʼde Kepez İHL bitişiğinde başlayan Anadolu Lisesi projesiyle oluşan Kepez Kampüsü ile bir anda ilimizde 4 eğitim kampüsü hızla yükseliyor. Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, “Kısa bir süre içinde inşaatlarımızın tamamlanması ile yatırımlarımız gençlerimizle buluşacak. Eğitim altyapısını daha üst düzeye çıkarmak için Milli Eğitim Bakanlığımızın Merkez ve taşra teşkilatlarıyla uyumlu bir çalışma içerisindeyiz.” dedi.

GÖKÇEADA LİSE KAMPÜSÜ

Proje bedeli 18.411.000,00 TL olan işin % 28ʼlik kısmı tamamlandı. Proje, Anadolu Lisesi, Meslek Lisesi, Kütüphane Binası, Spor Sosyal Birimleri Binası, Yurt Binası ve Destek birimlerinden oluşuyor.

GELİBOLU LİSE KAMPÜSÜ

Proje bedeli 15.650.000,00 TL olan işin % 19’luk kısmı tamamlandı. Proje, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi, 200 Kişilik Pansiyon Binası ve Spor Salonu’ndan oluşuyor.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech