Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 Mart Tıp Balosu’ndan Renkli Görüntüler

14 Mart Tıp Balosu’ndan

14 Mart Tıp Balosu’ndan Renkli Görüntüler

14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile Çanakkale Tabip Odası tarafından Cumartesi günü Büyük Truva Otel’de ‘Tıp Balosu’ düzenlendi.

Çanakkaleli hekimlerin bir araya geldiği baloya Belediye Başkanvekili Bilge Şimşek ve CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Celal Karakaş da katıldı.

190’ıncısı kutlanan Tıp Bayramı haftasında Çanakkale Tabip Odası’nın düzenlediği baloda Çanakkaleli hekimler bir araya geldi. Müzik eşliğinde hekimler gece boyunca dans ederken aynı zamanda 25. Yılını dolduran hekimlere, Oda tarafından plaket takdim edildi. Gerçekleştirilen gecede konuşan Çanakkale Tabip Odası Başkanı Dr. Güleda Erensoy; “Artık doktorların, hekimlerin bir araya gelerek birlikte eğlenmesi gelenekselliğini kaybetmeye başladı. Bunu devam ettiren o kadar az Tabip Odası kaldı ki, bir şekilde meslektaşlık ruhu, meslektaşlık dayanışması her güzel şey gibi geçmişte kalan dayanışma ruhu gibi kaybolmaya başladı. Buna rağmen Çanakkale Tabip Odası olarak gelenekselleşmiş buluşmaları gerçekleştiriyor olmaktan dolayı Tabip Odası adına gurur duyuyorum. Bundan sonrası için de gerçekten bütün meslektaşlarımdan da, Tabip Odası’ndan da buna sahip çıkmamızı bekliyorum. Çünkü gerçekten eğlenirken de, birlikte mesleki haklarımıza sahip çıkarken de çok güzeliz” dedi.

Eren Aşnaz

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech