Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özer’den ÇTSO’ya Teşekkür

Özer’den ÇTSO’ya Teşekkür İl

Özer’den ÇTSO’ya Teşekkür

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları yapılmaya başlandı. İlk oturumda gündem maddeleri sonrası söz alan İl Genel Meclis Üyelerinin gündeminde referandum vardı.

Üyelerin tam katılımıyla başlayan İl Genel Meclisi Mart ayı ilk toplantısında, gündem maddelerinden çok gündem dışı konuşmalara yer verildi. Gündem maddelerinin görüşülmesi esnasında söz alan CHP Ayvacık İl Genel Meclis Üyesi Ali Akıncı, geçen ay yapılan toplantılarda dile getirdiklerinin tutanaklarda yer almadığını iddia etti. Gündem maddelerinin ardından Gündem dışı söz alan MHP Grup Başkanvekili Recep Cahit Özer, konuşmasında ÇTSO’nun Çan’daki toplantısına, referandum dolayısıyla yaşanan kutuplaşmaya ve Barzani ziyaretinde havaalanlarında açılan Kürdistan bayrağına değindi.

“Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı, geçtiğimiz ay Çan ilçesinde yapıldı. Meclis başkanı Sayın Osman Okyay’ın başkanlığında yapılan o toplantıda, ÇTSO Yönetim Kurulu adına bir rapor okundu. Bu raporda Çan’a kurulması düşünülen ve bizim İl Genel Meclisi olarak 2014 yılının Ekim ayının almış olduğu ortak karara istinaden İbrahim Bodur Karma Organize Sanayi Bölgesi’nin Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklendiğini, hayata geçirilmesi için ticaret odasının gayret göstereceğini ifade etti. Bu bizi çok memnun etti. Buradan, bu kürsüden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkan ve meclis başkanına, bütün yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

MHP’Lİ ÖZER’DEN TABUTLU MESAJ

Öte yandan referandum konusunda halkın kutuplaştığını dile getiren Özer, Evet diyenlerin Hayır diyenleri; Hayır diyenlerin ise Evet diyenleri vatan hainliği ile suçladığını vurguladı. Özer, “Ne yazık ki bu süreç Türk Milleti’nin mutluluğu ve huzuru noktasında doğru bir adım değil. Doğru bir yönlendirme değil. Bizler de ilçelerimizde partilerimizin seçilmiş insanlarıyız. Partimizin omuzlarımıza verdiği yükü yürüten insanlarız. İnşallah bu konularda da bütün İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarım olarak hepimiz dikkatli davranırız. Özellikle Barışın Kenti dediğimiz Çanakkale’de her gün bir arada bulunduğumuz insanlarla birbirimizin tabutunun altına gireceğimiz insanlarla vatan haini gibi yaftalarla birbirimizi suçlamayız.”

KORKMAZ: SUÇLAYANLAR, EVET OYU VERENLER DEĞİL

Özer’in ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz ise referandum için Evet seferberliği başlatan futbolculara verilen tepkileri hatırlatarak, “Bunu yapan taraf en azından referandumda evet oyu kullanacak vatandaşlarımızdan ben böyle bir saldırı veya böyle bir suçlama olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta 16 Nisan’da referanduma gideceğiz. Hepimiz seçilmişler olarak İl Genel Meclis Üyeleri, Milletvekillerimiz, CHP’nin de MHP’nin de AK Partinin de çıkıp vatandaşımıza halkımıza anlatacağız. Biz evet cephesinde olarak neden evet diyeceğimizi vatandaşlarımıza bir bir çıkıp anlatacağız.” dedi.

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech